Banner 980x90

Anastasija Drozdova godam pārstāv Kārsavas novadu staptautiskā fotogrāfu projektā

No pirmdienas, 18.jūlija, līdz pirmdienai, 25.jūlijam, Rīgā, norisinājās jauniešu organizācijas Young Folks fotogrāfu grupas izveidotais Erasmus+ projekts jaunajiem censoņiem, kurā pilnveidot savas foto un video prasmes. 

Kārsaviete Anastasija Drozdova, izturēja sīvu konkurenci un iekļuva starp desmit labākajiem jauniešiemno Latvijas, lai piedalītos jauniešu organizācijas izveidotajā projektā, kurā piedalījās divas valstis - Latvija un Francija, informē Anna Zīmele, Kārsavas novada pašvaldības Jaunatnes lietu speciāliste.

"Projekts bija ļoti interesants un radošs, neskatoties uz manu ne samērā augsta līmeņa angļu valodas zināšanām, jaunieši no Francijas no visas sirds centās mani saprast un kontaktējas ar mani, itkā angļu valoda ir mana dzimtā, tas bija ļoti forši! Bija ļoti daudz ekskursiju, protams, pienākumi, daudz darba ar fotogrāfijām, katru dienu vajadzēja iesniegt dienas foto uz balsošanu, no 1.-3. vietai un beigās bija visu radošo darbu izstāde. Tā bija fantastiska sajūta- redzēt visu savu veikumu vienuviet!

Nākošgad iespējams varēs braukt uz Franciju, laiks rādīs, bet Young Folks sabiedrība, ja var tā teikt, ir ļoti forša un radoša, katrs var atrast sev tur vietu, jo tie cilvēki, kas ir iesaistīti šajā projektā ir saprotoši un komunikabli, un tu vienmēr būsi saprasts, un pieņemts viņu lokā. Projekts bija lieliska vide, kur vieglā un draudzīgā atmosfērā, varēja iegūt jaunus draugus, izzināt pasauli, kā arī atklāt sevī jaunas puses, lai relizētu sevi fotogrāfijā, tādējāi sniedzot labumu ne tikai sev, bet arī pārējiem.

Man ir ieceres, kā apmaiņas projektā gūtās pieredzes rezultātā, īstenot trakas un radošas idejas Kārsavas novadā, lai gan man pašai, gan novada iedzīvotājiem būtu prieks un pozitīvas emocijas."- dalās savā pieredzē Anastasija Drozdova.

Jāatzīmē, ka projekta laikā jaunieši dzīvoja kopā viesnīcā Rīgas vecpilsētā, strādājot projekta ietvaros, piedalījās foto meistarklasēs, izbrauca uz dabu, tuvākajām pilsētām, kā arī iepazinās ar Latvijas un Francijas kultūrām, komunicēja ar pazīstamiem fotogrāfiem, un vienkārši labi pavadīja laiku. Kopā projektā piedalījās 20 dalībnieki, desmit pārstāvji no Latvijas un desmit pārstāvji no Francijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)