Banner 980x90

Apkures nodrošināšanai Zilupes komunālajam uzņēmumam pašvaldība avansā piešķir 30 000 eiro

Rīga, 26.aug., LETA. Lai pašvaldības uzņēmums SIA "Zilupes LTD" spētu nodrošināt apkuri jaunajā sezonā, pašvaldība tam avansā piešķīrusi 30 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja Zilupes novada pašvaldībā.

Lēmums par avansa piešķiršanu atbalstīts novada domes sēdē, ņemot vērā komunālo pakalpojumu sniedzēja iesniegumu un likumu "Par pašvaldībām", kas nosaka, ka pašvaldības viena no funkcijām ir organizēt iedzīvotājiem komunālos pakalpojumus, tostarp siltumapgādi.

"Zilupes LTD" arī izsludinājusi iepirkumu par malkas piegādi. Uzņēmums vēlas iegādāties 1500 kubikmetrus - bērzu, melnalkšņa, baltalkšņa un blīgznas - malkas. Pašlaik iepirkums vēl nav noslēdzies.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uz augusta beigām pašvaldības uzņēmumam ir 19 248 eiro nodokļu parāds. Uzņēmums pērno gadu noslēdzis ar 520 563 eiro apgrozījumu un 6501 eiro, bet pirms tam strādājis ar zaudējumiem. Kopš janvāra uzņēmumu vada Aleksejs Margevičs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)