Banner 980x90

Atklāta biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde "Riga Comm 2017"

Šodien, 9.novembrī, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā atklāta sestā biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde "Riga Comm 2017".

Šodien, 9.novembrī, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā atklāta sestā biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde "Riga Comm 2017".

Izstādē iespējams apmeklēt arī Firmas.lv stendu, kur var iepazīties ar Firmas.lv piedāvāto pakalpojumu klāstu, datubāzes sniegtajām priekšrocībām, kā arī jaunā "Latvijas biznesa gada pārskata 2017" pētījuma datiem. Tāpat šeit iespējams gūt plašu un noderīgu informāciju par digitālajiem pakalpojumiem, tai skaitā mājaslapu izstrādi, optimizāciju un citiem.

http://www.latvijastalrunis.lv/risinajumi

Izstādē inovatīvos risinājumus piedāvā vairāk nekā 70 uzņēmumi no Latvijas, Igaunijas, Kanādas, Polijas, Somijas un citām valstīm.

Ekspozīciju papildinās četras skatuves, uz kurām abās izstādes dienās norisināsies dažādas konferences, piemēram, "blockchain" veltīta konference, semināri un lekcijas.

Izstādes pirmajā dienā norisināsies arī "Executive Forum", kurā inoformācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmumu vadītāji diskutēs par sociālo inženieriju, kiberdraudiem, mākslīgo intelektu, banku nākotni un citiem aktuāliem jautājumiem.

Šogad otro reizi notiks "Horizon 2020" Latvijas kontaktbirža, ko rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) un citas valsts pārvaldes iestādes iepazīstinās apmeklētājus ar valsts e-pakalpojumiem un Latvijas Atvērto datu portālu.

Izstādi "Riga Comm" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)