Banner 980x90

Atpirks zemi valsts reģionālā autoceļa Kārsava-Ludza-Ezernieki pārbūves vajadzībām

Rīga, 14.aug., LETA. Valsts reģionālā autoceļa Kārsava-Ludza-Ezernieki pārbūves vajadzībām valsts atpirks privātu zemesgabalu 115 kvadrātmetru platībā Ciblas novadā, otrdien nolēma valdība.

Valsts reģionālā autoceļa Kārsava-Ludza-Ezernieki posma no 16,79.kilometra līdz 25,29. kilometram pārbūves projekta īstenošanai no nekustamā īpašuma īpašnieces tiks atpirkts nekustamā īpašuma "Jaunaudze" sastāvā esošās zemes vienības daļa 0,0115 hektāru platībā Zvirgzdenes pagastā, Ciblas novadā.

Šī nekustamā īpašuma daļa tiek atsavināta transporta infrastruktūras attīstībai un atsavināšana ir vienīgais veids šī mērķa sasniegšanai.

Nekustamā īpašuma īpašniece ir piekritusi nekustamā īpašuma "Jaunaudze" sastāvā esošās zemes vienības daļu 115 kvadrātmetru platībā atsavināšanai atbilstoši aprēķinātajam atlīdzības apmēram, informējot par to telefoniski.

Satiksmes ministrija šā gada 8.jūnijā ir apstiprinājusi atlīdzību par atsavināmo zemesgabalu 139 eiro apmērā jeb 1,21 eiro par kvadrātmetru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)