Banner 980x90

Ātrie kredīti no Vivus.lv – nauda neparedzētiem tēriņiem

Pietrūkst naudas līdzekļu pirkumam? Nepietiek līdz algas dienai? Ātrie kredīti ir labs risinājums gan negaidītās situācijās, gan arī neparedzētiem tēriņiem. Ar ātro kredītu no Vivus.lv Tu vari būt pārliecināts, ka naudas līdzekļi Tev būs pieejami jebkurā diennakts laikā. 

Ātrie kredīti būs risinājums arī tad, ja līdz algas dienai nedaudz pietrūkst, taču nauda vajadzīga jau šodien. Vivus.lv piedāvā aizņemties, sākot ar EUR 50, ko atmaksāt varēsi jau pēc 30 dienām.

Vivus.lv saviem klientiem piedāvā izdevīgus aizdevuma nosacījumus, ar kuriem iepazīties var Vivus.lv mājaslapā. Tāpat, ja esi izlēmis aizņemties no Vivus.lv, mājaslapā varēsi ērti reģistrēties. Savā lietotāja profilā varēsi ne tikai veikt aizdevuma pieprasījumu, bet varēsi arī aplūkot tekošos rēķinus un līgumu. Vivus.lv saviem pastāvīgajiem klientiem izsniedz aizdevumu līdz pat 1500 eiro ar atmaksas termiņu līdz diviem gadiem. Bet, ja aizņemsies pirmo reizi, jārēķinās, ka aizdevuma summa būs mazāka. Tāpat Vivus.lv saviem klientiem piedāvā iespēju 90 dienas nemaksāt neko jeb izvēlēties atlikto maksājumu. Tas nozīmē, ka pirmās 90 dienas Tev nebūs jāmaksā ne procentu maksājumi, ne pamatsummas atmaksa. Maksāt vajadzēs tikai, sākot ar 91 dienu. Tā ir lieliska iespēja iekrāt, lai pēc tam būtu iespēja atmaksāt kredītu. Vivus.lv atgādina, ka, aizņemoties ātros kredītus, vislabāk tos atmaksāt norādītajā termiņā, taču, ja dažādu iemeslu dēļ maksājumus nevar veikt, Vivus.lv klientiem piedāvā atmaksas termiņa pagarināšanu.

Ar Vivus.lv sazināties vari katru dienu no pulksten 7:00 līdz 24:00. Šajā laikā arī tiek izskatīti visi kredītu pieteikumi, tādēļ piesakies aizdevumam darba laikā un naudu saņemsi jau 10 minūšu laikā. Sazinies ar Vivus.lv, zvanot pa tālruni 67439777 vai mājaslapā izvēlies iespēju sazināties ar konsultantu čatā vai nosūtot e-pastu. Savukārt, ja vēlies uzzināt ko sīkāk par savu jau esošo kredītu vai līguma noteikumiem, ienāc Vivus.lv mājaslapā un ielogojies savā profilā. Tur varēsi atrast visu nepieciešamo informāciju, kā arī atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Izvēlies Vivus.lv un esi drošs par saviem līdzekļiem! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)