Banner 980x90

"CAMK Latgale" ar labiem rezultātiem atgriežas no Aizputes

Publicitātes foto
Publicitātes foto
24.aprīlī, Aizputē "Misiņkalna" mototrasē norisinājās Latvijas čempionāts solo motociklu klasēm motokrosā. Diemžēl, laika apstākļi nelutināja ne sportistus, ne mehāniķus, ne arī sportistu vecākus. Sacensību organizatori, tiešām, bija pacentušies, lai sacensības noritētu raiti un droši. Vienīgais, uz ko tie nebija gatavi, bija tas, ka būs daudz tehnikas mazgāšanas un lielais ūdens patēriņš radīja problēmas ar ūdens piegādi.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja sportistu pārstāvji, īpaši grūtas sacensības bija "CAMK Latgale" jaunākajiem braucējiem. Pirmais Latvijas čempionāts mazā cilvēciņa mūžā un šādos dubļos, protams, ir liels pārbaudījums. Patīkami, ka motokrosa komisija ir padomājusi par mazo sportistu ienākšanu motokrosā un paralēli MX50 klases ieskaitei, bērniem ir MX50 rūķi kausa izcīņa 3 – 5 gadīgiem bērniem. MX50 rūķi klasē startēja divi mūsu – Camk Latgale komandas -jaunie sportisti,kuri abi kāpa uz goda pjedestāla:

* 1.vieta - Rems Šarovs st.Nr.183

* 2.vieta – Ralfs Bogdanovičs st.Nr.759

MX50 klasē pārliecinošu pārsvaru un braukšanas prasmi parādīja mūsu komandas pārstāvis Ričards Alens Gaļcins, neskatoties uz dažādām kļūdām, izcīnīja uzvaru abos braucienos. Šogad startējot sacensībās Latvijā, Lietuvā un Igaunijā Ričards ir pierādījis, ka reti kurš spēj mēroties spēkiem trasē ar šo ātro sportistu MX50 klasē. MX50 klasē dalību ņēma mūsu komandas "princesīte" - Evelīna Galeja, kurai "Misiņkalna" trase nebija viegla, taču finiša taisne tika sasniegta. Trešais mūsu komandas pārstāvis šajā klasē - Leonards Neicenieks, diemžēl, braucienos punktus neizcīnīja motocikla tehnisko problēmu dēļ.

* 1.vieta – Ričards Alens Gaļcins st.Nr.737

* 10.vieta – Evelīna Galeja st.Nr.177

MX65 klasē cīņā ar Aizputes trases dubļiem devās četri mūsu komandas pārstāvji. Arī šajā klasē mūsu sportistu panākumi mijās gan ar ar kritieniem, gan tehniskām ķibelēm, kuras vajāja, teju, visus šīs klases pārstāvjus. No mūsu komandas braucējiem sportista raksturu parādīja visi un divu braucienu summā izcīnīja šādus rezultātus:

* 10.vieta – Ēriks Caunišs st.Nr.21

* 14.vieta – Rolands Bogdanovičs st.Nr.399

* 15.vieta – Rainers Timko st.Nr.656

* 16.vieta – Marks Deniss Rauda st.Nr.777

MX85 kasē lielisku cīņu un rezultātu strasē uzrādīja Rūdolfs Aumeistars, izcīnot nozīmīgus punktus mūsu komandai, spējot finišāt sestajā vietā divu braucienu summā.

MX125 klasē visātrākais no Camk Latgale sportistiem bija Valters Logins. Ņemot vērā, ka Valters pēc traumas sadziedēšanas ir maz laika pavadījis uz motocikla,rezultāts bija negaidīti pozitīvs. Komanda ir gandarīta arī ar pārējo sportistu sniegumu MX125 klasē,jo šie puiši aizvadīja pirmos Latvijas čempionāta posmu:

* 8.vieta – Valters Logins st.Nr.771

* 12.vieta – Edvards Brencis st.Nr.24

* 13.vieta – Ivo Benedikts Skabs st.Nr.23

* 15.vieta - Roberts Jānis Rubenss t.Nr.222

Neveiksmīga debija startēt MX1 klasē bija mūsu Iesācēju klases braucējam Emīlam Brencim. Diemžēl, Emīls nebija gatavs cīnīties ar tik smagu trasi un izaicinājumiem.

Kārtejo reizi savu meistarību pierādīja mūsu vecmeisters Jānis Mironovs, izcīnot uzvaru Senioru klasē divu braucienu summā.

Patīkami, ka tieši Kurzemē Camk Latgales komandas jaunie sportisti izcīnīja otro vietu Latvijas junioru klubu čempionāta 1.posmā motokrosā.

Komanda saka milzīgu paldies atbalstītajiem - Alba Ltd SIA, Lekon SIA, veikaliem TOP, RALL SIA, Rēzeknes pilsētas dome, Rēzeknes novada dome, Rēzeknes pilsētas sporta padome.

Priecēja, ka sacensību organizators bija parūpējies, ka šajās sacensībās bija ieradies 2015.gada pasaules čempionāta otrās vietas ieguvējs MX2 klasē - Pauls Jonass un ņēma dalību Latvijas čempionata sacensībās, kurš ne tikai ieliski aizvadīja braucienus un izcīnīja uzvaru, bet arī atrada laiku pasniegt kausus jaunajiem braucējiem, kuri bija izcīnījuši tiesības kāpt uz goda pjedestāla.

Atgādinām, ka jau šajā nedēļas nogalē -30.04 un 01.05 - Ķegumā norisināsies Pasaules čempionāta posms motokrosā MX2 un MX1 klasē, kā arī Eiropas čempionāta posms EMX125 un EMX300 klasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)