Banner 980x90

Ciblas novadā robežsardzes helikopters palīdz atrast purvā nomaldījušos sievieti

Rīga, 4.okt., LETA. Ciblas novadā vakar ar robežsardzes helikoptera iesaistīšanos atrasta purvā nomaldījusies sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Robežsargi ar helikopteru iesaistījās pazudušās personas meklēšanā pēc Valsts policijas lūguma.

No Valsts policijas tika saņemta informācija, ka Ciblas novada Klešniku purvā pazudusi sieviete. Izvērtējot saņemto informāciju un sarežģītos meteoroloģiskos apstākļus, meklēšanas operācijā tika iesaistīta gaisa kuģa dežurējošā apkalpe ar helikopteru.

Robežsargi apmēram pusotra kilometra attālumā no pazudušās personas radinieku automašīnas meklēto sievieti atrada un nekavējoties nodeva informāciju meklēšanas operācijā iesaistītajām Valsts policijas amatpersonām.

Gaisa kuģa apkalpe, izmantojot gaisa kuģa gaismas signālus, norādīja policijai pazudušās personas atrašanās vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)