Banner 980x90

Dabas parkā "Numernes valnis" notiks nakts putnu vērošanas pasākums

Daugavpils, 30.maijs, LETA. Nākamnedēļ, 8.jūnijā, no plkst.22 Kārsavas novadā, dabas parkā "Numernes valnis" notiks nakts putnu vērošanas pasākums, aģentūru LETA informēja tūrisma organizatore Antra Lipska.

Ar putnu dzīvi naktī pasākuma dalībniekus iepazīstinās Dabas aizsardzības pārvaldes speciālists Dagnis Vasiļevskis. Pārgājiena gaitā dabas draugiem būs iespēja klausīsies putnu balsis un mēģināt saskatīt to īpašniekus.

Pulcēšanās notiks ceļu sazarojumā netālu no norādes "Skatu tornis" pie autoceļa Salnava – Tilža. Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi ņemt binokļus, kā arī saģērbties atbilstoši laika apstākļiem.

Pasākumu "Nakts putnu vērošana dabas parkā "Numernes valnis" organizē Kārsavas novada pašvaldība un Dabas aizsardzības pārvalde projektā "Iepazīsim, lai nosargātu!", to finansē Latvijas vides aizsardzības fonds un atbalsta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)