Banner 980x90

Dalībai "Uzņēmēju dienās Latgalē" pieteikušies vairāk nekā 100 uzņēmēju

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dalībai "Uzņēmēju dienās Latgalē", kas 18.septembrī un 19.septembrī norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā, pieteikušies vairāk nekā 100 uzņēmēji un astoņas pašvaldības, aģentūru LETA informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Latgales reģiona padomes priekšsēdētājs Andrejs Jermolajevs.

Divu dienu garumā uzņēmējiem būs iespēja meklēt sadarbības partnerus un iepazīties ar Latgales novadu uzņēmumu piedāvājumu izstādē, kā arī apmeklēt Daugavpils novada dienu, kas 19.septembrī norisināsies Daugavpilī Rīgas ielā. Daugavpils novada dienā paredzēta plaša kultūras programma, mājražotāju un amatnieku gadatirgus, kā arī Latgales labumu degustācijas.

"Uzņēmēju dienu Latgalē" gaitā notiks arī forums par to, kā vietējiem ražotājiem panākt, lai viņu preces nonāk lielveikalu plauktos, kā arī veicināt eksporta potenciālu. "Mēs vēlamies parādīt gan vietējā biznesa pārstāvjiem, gan sabiedrībai, ka varam daudz un reģions attīstās," saka Jermolajevs.

Pasākuma mērķis ir popularizēt vietējos uzņēmējus, aicināt savstarpēji sadarboties un kontaktēties, lai piedāvātu savus ražojumus un pakalpojumus.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 1400 individuāli biedri un vairāk nekā 50 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru - uzņēmumu - apgrozījums 2013.gadā pārsniedza 13,5 miljardus eiro, turklāt jauno LTRK biedru skaits jau ceturto gadu pēc kārtas pieaug par vidēji 46% gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)