Banner 980x90

Garšīga kafija enerģijai un iedvesmai katru dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Viens no labākajiem veidiem, kā iesākt dienu, gūt iedvesmu darbam vai noskaņoties tikšanās reizei, ir kvalitatīvas kafijas tases pagatavošana. Lai aromātiskā dzēriena baudīšanas rituāls būtu izdevies pilnībā, gatavošanai no plašā piedāvājuma jāizvēlas augstvērtīga un garšīga kafija, kas precīzi atbilst tās cienītāja gaumei un kvalitātes prasībām.

Kafija katrai gaumei
Pareizs laiks – kafijas laiks! Tomēr kuru no plašā piedāvājuma izvēlēties? Balta vai melna, latte vai espresso – diskusija par labākajiem kafijas veidiem ir nebeidzama. Lai saprastu, kāda tipa dzēriens būs piemērotākais tieši Tev, vērts pastāvīgi izmēģināt jaunas kafijas šķirnes un veidus.

Variējot dažādus grauzdējumus, iespējams ātri paplašināt kafijas pasaules horizontus: 
- vidējs grauzdējums ļauj labāk izjust kafijas pupiņu šķirnei raksturīgās garšas nianses;
- tumšs grauzdējums un espresso kafija ir piemērota tiem, kam garšīga kafija asociējas ar rūgtuma pieskaņu dzērienā.

Maltā kafija vai kafijas pupiņas? Salīdzini priekšrocības!
Mājās un birojos pagatavojamā kafija nosacīti iedalāma divās lielās grupās:
- kafijas pupiņas;
- maltā kafija.

Piemērotāko no abiem veidiem vari izvēlēties atbilstoši savām kafijas pagatavošanas tradīcijām.

Baudāms pagatavošanas process ar pupiņu kafiju
Kafijas pupiņas ļauj sarūpēt īpaši svaigu un aromātisku dzērienu taisnā ceļā no kafijas automāta. Priekšrocības, iegādājoties veselas pupiņas:
- gādā par svaigi pagatavotu malumu ar niansētām smaržas un garšas īpašībām;
- sniedz iespēju ikvienam izbaudīt dzēriena pagatavošanas procesu;
- cenas izteiksmē daudz neatšķiras no maltās kafijas, tāpēc ir vienlīdz pieejamas.

Augstvērtīga maltā kafija steidzīgajiem
Lai kvalitatīva un garšīga kafija būtu pagatavojama uzreiz tasītē, neaizstājama būs maltā kafija. Šis kafijas veids ir ērts risinājums perfektās kafijas tases iegūšanā tiem, kuri ikdienu aizvada steigā un uzmundrinošo enerģijas devu vēlas pagatavot vienkārši, kā arī tad, ja nav pieejama ierīce pupiņu kafijas pagatavošanai.

Restorānu līmeņa kafija katrai gaumei un prasībām no "Es mīlu kafiju"
Konceptveikala "Es mīlu kafiju" piedāvājumā ir garšīga kafija no labākajām plantācijām pasaulē, kuras veidus atlasījusi pieredzējusi ekspertu komanda. 
Tostarp pieejama kafija no ražotājiem:
- "Illy" – Itālijas leģendas un globālā kvalitātes etalona kafijas maisījums sastāv no elitārām 100% Arabica pupiņām, kas nākušas no valstīm ar senām kafijas audzēšanas tradīcijām;
- "Segafredo" – pārstāv augstākās kvalitātes Arabica un Robusta kafijas šķirnes ar īpaši izteiktām garšas niansēm un ir viens no pasaulē pārdotākajiem kafijas zīmoliem. 

Lai top izcili garšīga kafija kopā ar "Es mīlu kafiju"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)