Banner 980x90

Higiēnas preces – uzlabojiet tīrības standartus ar Berendsen.lv

Lai rūpētos par augstu tīrības līmeni, izvēlieties Berendsen.lv servisu, kas Jūsu uzņēmumam vai firmai nodrošinās sakoptas un tīras tualetes telpas. Ietaupiet gan laiku, gan naudu citiem darbiem un vajadzībām – Berendsen.lv tā ir kvalitāte un tīrība.

Funkcionalitāte un lietošanas ērtums – Berendsen.lv
- Berendsen.lv piedāvātās higiēnas preces ir ērti lietojamas un nodrošinās higiēniskas, funkcionālas un videi draudzīgas tualetes telpas.
- Šis uzņēmums saviem klientiem piedāvā funkcionālu, pilna servisa higiēnas aprīkojumu dažāda izmēra tualetes telpām – patīkamais dizains un funkcionālā lietošana nodrošinās izcilus higiēnas apstākļus ikvienā firmā.
- Svarīgi minēt, ka Berendsen.lv higiēnas aprīkojums iederēsies jebkurā tualetes interjerā, jo aprīkojuma dizainu ir veidojusi "Knud Holscher" dizaina grupa – pasaulē pazīstamā zīmola "Ifö" izstrādātāja.

Dažādu veidu higiēnas preces – izvēlieties savam uzņēmumam vajadzīgo. Berendsen.lv piedāvā īpaši ērtu Jauno higiēnas aprīkojumu - 
- putu ziepju dozatori, tualetes papīra turētāji, kokvilnas dvieļa turētāji;
- "Lady Care" higiēnas tvertnes, šķidrie atkaļķošanas līdzekļi, putu ziepju dozatori, kokvilnas dvieļu turētāji;
- atkritumu tvertnes, roku dezinfekcijas līdzekļi, gaisa atsvaidzinātāji, tualetes birstes un daudz citas higiēnas preces, kas nodrošinās profesionālu tīrību Jūsu darba vidē. 

Skārienjutība, lieliskas krāsas – Berendsen.lv piedāvātās higiēnas preces
- Svarīgi minēt, ka vairumam no izstrādājumiem ir īpašs skārienjutīgs sensors, lai tiem nebūtu jāpieskaras un tiktu ievēroti augstākie higiēnas standarti. Klientu ērtībām ir iespējams izvēlēties arī preču krāsu – higiēnas preces pieejamas 10 dažādos krāsu toņos, kas lieliski iederēsies jebkurā interjerā. 
- Turklāt izstrādājumiem ir īpaši pielāgota un patentēta antibakteriāla virsma, kas sniegs patīkamas sajūtas higiēna preču lietošanas laikā. 
- Savukārt krāsainā struktūra higiēnas preču produktiem piešķir ekskluzīvu un patīkamu izskatu, kā arī ir ļoti patīkama pieskaroties.

Sarunājiet konsultāciju ar Berendsen.lv pārstāvjiem jau tūlīt – piemērotākie piedāvājumi tieši Jūsu uzņēmumam vai firmai - zvaniet 67 500075 vai rakstiet info@berendsen.lv.

Parūpējieties par kārtību, tīrību tualetes telpās kopā ar Berendsen.lv servisa higiēnas preču un servisa piedāvājumiem – kompānija garantē izdevīgas cenas un plašu higiēnas preču klāstu. 

Berendsen.lv – tā ir kvalitāte, ērtums un tīras telpas katru dienu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)