Banner 980x90

"Ignitis Latvija" – izdevīga un stabila dabasgāzes piegāde uzņēmumiem

Dabasgāzes tirgus jau vairākus gadus ir atvērts, ļaujot ikvienam patērētājam izlemt, no kura tirgotāja iegādāties šo pakalpojumu. Diemžēl klienti nemaz nesteidzas izmantot atvērtā tirgus priekšrocības un nenoskaidro, pie kura tirgotāja ir izdevīgākās gāzes cenas un līguma nosacījumi, turpinot izmantot vēsturiski noslēgtos līgumus, kuri varbūt vairs neatbilst šī brīža vajadzībām un dabasgāzes patēriņa paradumiem.

"Ignitis Latvija" ir ilggadējs un uzticams dabasgāzes tirgus dalībnieks, kurš piedāvā uzņēmumiem stabilu, drošu un izdevīgu dabasgāzes piegādi. Gāzes cenas, kuras saviem klientiem nodrošina "Ignitis Latvija", šobrīd globālo notikumu ietekmē ir daudz zemākas, nekā iepriekšējos gados. Lai gan gāzes cenas pakāpeniski atkal pieaug, joprojām ir labs brīdis izmantot šo cenu kritumu savā labā un noslēgt izdevīgu līgumu par dabasgāzes piegādi savam uzņēmumam. 

Starptautiska pieredze un augsts kompetences līmenis
Saprotams, ka klienti nopietni izturas pret jebkuru sadarbības līgumu un vēlas, lai tas būtu drošs, viņu interesēm atbilstošs un izdevīgs. Tas arī var būt viens no iemesliem, kāpēc atvērtā tirgus piedāvājumi tiek uztverti piesardzīgi. SIA "Ignitis Latvija" ir Baltijas valstīs lielākās enerģētikas uzņēmumu grupas "Ignitis Group" meitasuzņēmums, kuram ir starptautiska pieredze un augsts kompetences līmenis, tāpēc klienti var būt droši, ka uzņēmums gādās par stabilām dabasgāzes piegādēm, nodrošinās konkurētspējīgas gāzes cenas un sniegs izcilu klientu apkalpošanas servisu.

SIA "Ignitis Latvija" sadarbības partneris dabasgāzes piegādes un tirdzniecības jomā ir UAB "Ignitis", kas piegādā dabasgāzi, izmantojot cauruļvadus un arī LNG Klaipēdas terminālu. 

Jāuzsver arī tas, ka tirgotāja dabasgāzes piegādes avoti ir diversificēti – 40% dabasgāzes nāk no LNG Klaipēdas termināla. Tas ļauj iegūt lielāku neatkarību no Krievijas dabasgāzes un nodrošināt augstāku ģeopolitisko drošību.

Individuāli risinājumi katram biznesa klientam
Uzņēmums "Ignitis Latvija" strādā ar biznesa klientiem un nodrošina dabasgāzes piegādi uzņēmumiem. Katrs klients saņem individuālu pieeju un piedāvājumu, kas izveidots, izvērtējot klienta vajadzības un faktisko dabasgāzes patēriņu. 

Individuāla pieeja ir mūsdienīgas klientu apkalpošanas stūrakmens, jo tas ļauj katram klientam justies sadzirdētam, palīdz pilnveidot pakalpojumus, nodrošināt ilgstošu un abpusēji izdevīgu sadarbību. "Ignitis Latvija" individuālu pieeju apvienojis ar ļoti operatīvu darbu un nevainojamu klientu apkalpošanu, panākot, ka klients saņem ātru, profesionālu un uz individuālām vajadzībām vērstu komunikāciju gan sadarbības sākumposmā, gan visā līguma darbības laikā.

Dabasgāze par fiksētu vai mainīgu cenu
"Ignitis Latvija" piegādātajai dabasgāzei tiek nodrošināti divi tarifu veidi – par fiksētu un mainīgu cenu.
Fiksētais tarifs ir nemainīgs visu līguma darbības laiku un ļauj efektīvi plānot izmaksas, tās nav atkarīgas no tirgus cenu svārstībām.
Mainīgā tarifa gadījumā izmaksas katru mēnesi atšķiras, jo tās ietekmē dabasgāzes cenas biržā. Šis tarifs vairāk piemērots klientiem, kuri gatavi riskēt, lai iegūtu labāko iespējamo cenu par dabasgāzi attiecīgajos tirgus apstākļos. 

Lai saņemtu jūsu uzņēmumam visatbilstošāko dabasgāzes tirdzniecības piedāvājumu, jāsazinās ar SIA "Ignitis Latvija" pārdošanas speciālistiem, kuri sagatavos izdevīgu piedāvājumu, balstoties uz jūsu uzņēmuma vajadzībām un dabasgāzes patēriņa paradumiem. "Ignitis Latvija" kontaktinformāciju un pieteikuma formu atradīsiet šeit.

Dabasgāzes tirgotāja maiņa – ātra un vienkārša
Dabasgāzes tirgotāja maiņa nav sarežģīts process, klientam tikai jāparaksta jaunais līgums ar tirgotāju. Par pārējām birokrātiskajām niansēm parūpējas pakalpojuma sniedzējs. Protams, šāds solis jāsper apdomīgi, izvērtējot ieguvumus un salīdzinot tirgotāju piedāvājumus, jo klienta mērķis taču ir izdevīgāka gāzes cena un viņa vajadzībām piemērots pakalpojums.

Veicot tarifu salīdzināšanu, jāatceras, ka arī it kā neliela cenu atšķirība mēnešu un gadu laikā pārvēršas par nozīmīgu ietaupījumu, kas paliks uzņēmuma budžetā un varēs tikt izmantots citiem nozīmīgiem mērķiem. Tāpēc nevajag baidīties spert soļus, kas palīdzēs plānot energoresursu atbildīgu un izdevīgu izmantošanu jūsu uzņēmumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)