Banner 980x90

Jēkabpils kauss tenisā atceļo uz Ludzu

11. un 12.jūlijā, spītējot ik pa laikam kādam lietus mākonim, notika kluba "SMASH" organizētais Jēkabpils kauss tenisā vienspēlēs vīriešiem, kurā piedalījās 16 dalībnieki no Jēkabpils, Skrīveriem un Ludzas, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā. Turnīrs noritēja labā līmenī, vairākas spēles izvērtās garas un aizraujošas.

Pirmajā kārtā tenisists Edgars Brilis tika galā ar Raivo Vilku (6:4; 6:2). Pirmās kārtas uzvarētāji tālāk cīnījās par 1.–8. vietu, zaudētāji – par 9.–16. vietu. Semjonova un ludzānieša Paškina duelī pārāks izrādījās Paškins (7:5; 6:3), bet Paškins uzvarēja Akmeni (6:1; 6:0).

Otrās dienas spēles sākās ar laika nobīdi, jo no rīta lija lietus. Cīņā par iespēju tikt pusfinālā Edgars Brilis pieveica Igoru Mašalu (6:3; 7:6). Ludzas komandas kapteinis Aleksejs Sedlerovs divos setos pieveica Jāni Rocēnu (6:3; 6:0).

Pusfinālā ludzānietis Edgars Brilis uzvarēja jēkabpilieti Arni Gabrānu ar rezultātu 6:2; 6:4, savukārt jēkabpilietis Krūmiņš pieveica Sedlerovu.

Cīņā par trešo vietu ar rezultātu 6:1; 6:2 triumfēja pagājušā gada finālists Aleksejs Sedlerovs, kurš šobrīd ir 27. vietā Latvijas tenisa reitingā. Edgars Brilis izšķirošo spēli ar A. Krūmiņu sāka strauji un pārliecinoš, gūstot uzvaru ar rezultātu 6:2. Fināls izvērtās skaistā paraugspēlē ar garām izspēlēm uz gala līnijas, precīziem sitieniem un "izvilktām" šķietami bezcerīgām bumbām. Otrajā setā uzvaru izcīnīja Andrejs, panākot rezultātu 6:4 un 1:1 pa setiem. Līdz ar tumsu un ieslēgtām korta apgaismojuma lampām sākās trešais sets. Uzvarošo punktu Edgars izcīnīja uz Andreja serves, panākot trešajā setā rezultātu 6:3, spēlē – 6:2; 4:6; 6:3 un kļūstot par Jēkabpils kausa ieguvēju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)