Banner 980x90

Jēkabpils SIA "EK Investīcijas" nosola par Ludzas novada "Ozollapām" 191 000 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 14.aprīlī, notikušajā trešajā atklātajā mutiskajā izsolē ar augšupejošu soli Jēkabpils novada Kūku pagastā reģistrētā SIA "EK Investīcijas" nosolījusi par Ludzas novada Istras pagastā esošo nekustamo īpašumu "Ozollapas" 190 945,6 eiro.

Kā aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā, minētais nekustamais īpašums sastāv no divām 28,8 un 29,9 hektāru zemes vienībām, tai skaitā attiecīgi 20 un 24,3 hektāriem meža. "Ozollapu" trešās izsoles sākumcena bija 155 945,6 eiro.

Izsolē piedalījās pieci pretendenti.

Izsoles noteikumi paredz, ka objekts tiek pārdots ar tūlītēju samaksu.

Pirmās divas izsoles beidzās bez rezultātiem, jo tām nepieteicās neviens pretendents.

SIA "EK Investīcijas" nodarbojas ar starpniecību darbībā ar nekustamo īpašumu, sava nekustamā īpašuma pirkšanu un pārdošanu.

Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 1 005 800 eiro, peļņa - 26 618 eiro. SIA "EK Investīcijas" 100% kapitāldaļu turētājs ir Ēriks Kļaviņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)