Banner 980x90

Kārsavā būs skatāms piecu dimensiju tehnoloģiju kino

Kārsavā no ceturtdienas, 28.aprīļa līdz sestdienai, 30.aprīlim būs skatāms piecu dimensiju (5D) tehnoloģiju kino. Tā ir iespēja piedzīvot filmu kā īstenību - skatoties 3 dimensiju filmu un izjūtot pārējās 2 dimensijas uz savas ādas, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.

Nedēļas nogalē no 28. līdz 30.aprīlim pie Kārsavas kultūras nama būs skatāms 5D kino. Atvērts apmeklētājiem kino būs darba dienās no plkst.12.00 līdz plkst.21.00, bet brīvdienās no plkst.10.00 līdz plkst.21.00.

Vienā seansā var piedalītie seši cilvēki, tā garums ir aptuveni 8 – 10 min. Filmas būs pieejamas no dažādiem žanriem gan pavisam maziem bērniem, gan arī asu izjūtu cienītājiem. Viena seansa cena ir 3 eiro.

5D kino ir jaunums izklaides pasaulē. Tas ir mums labi pazīstamais 3D kino formāts, kas papildināts ar kustībām telpā un specefektu kombinācijām, ļaujot justies tā, it kā skatītājs atrastos filmas notikumu epicentrā. Trīsdimensiju attēls, kustīgā platforma, vējš, šļakatas, zibšņi un jaudīgā akustika radīs neticamu realitātes ilūziju, liekot noticēt, ka tas, kas notiek uz ekrāna, notiek pa īstam.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)