Banner 980x90

Kārsavā meditēs kopā ar Baibu Kranāti  

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svētku ieskaņā kopā ar Baibu Kranāti, meditāciju, jogu, ķermeņa izvingrināšanu un sarunām no sirds uz sirdi Kārsavas mūzikas un mākslas skolā 11. un 12.decembrī, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Kārsavas novada pašvaldībā.

11.decembrī no plkst.17.30 līdz 20.30 nodarbība "Fiziskais ķermenis – manas dvēseles un gara mājvieta", savukārt 12.decembrī no plkst.10.30 līdz 14.00 nodarbība "Veselības problēmu, psihosomatisko iemeslu risināšana ar kustību un meditācijas palīdzību. Organisma pašdziedināšanās spējas aktivizēšana".

Abās nodarbībās: Prakses fiziskajam ķermenim pēc Uruyoga/Gaismas jogas metodes, kas nozīmē dažādu garīgo mācību (jogas, cigun, šamanisma utt.) sintēze ar mūsdienu progresīvo domu. Vienkārši, bet efektīvi fiziskie vingrinājumi, elpošanas prakses, meditācijas tehnoloģija. Noslēguma daļā –satsangs jeb sarunas no sirds uz sirdi par nodarbībā izskanējušo tēmu.
Visiem līmeņiem, fiziskajai sagatavotībai vai iepriekšējām zināšanām par līdzīgiem jautājumiem nav būtiskas nozīmes: katrs mirklis ir neatkārtojams. Nodarbības intensitāti un nianses nosaka dalībnieku, konkrētās dienas un grupas kolektīvā nepieciešamība un nodoms.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)