Banner 980x90

Kārsavā par 47 000 eiro atjaunota kultūras nama fasāde

Daugavpils, 13.nov., LETA. Kārsavā noslēgušies kultūras nama fasādes atjaunošanas darbi, aģentūru LETA informēja Kārsavas novada pašvaldībā.

Ēkas atjaunošanas gaitā uzstādītas jaunas ārdurvis, pārkrāsotas durvis, nomainīti logu bloku un palodzes, nokrāsotas logu karnīzes, atjaunotas ēkas sienas apmales un ieejas lievenis, veikts fasādes un cokola remonts, pagarinātas esošās notekas un nomainītas bojātās teknes.

Darbu gaitā arī uzstādītas metāla trepes, iztīrītas esošās notekas un veikta fasādes daļas apmešana ar granītu.

Būvdarbus laika posmā no jūnija līdz oktobrim veica SIA "Akvilons Z", būvuzraudzību nodrošināja Vladimirs Lācis.

Līdzekļus Kārsavas kultūras nama fasādes atjaunošanas darbiem piešķīra Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, to kopējās izmaksas ir 47 121 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)