Banner 980x90

Kārsavā plāno izbūvēt jaunu katlumāju

Daugavpils, 22.febr., LETA. Kārsavas novada dome izsludinājusi sabiedrisko apspriešanu projektam "Jaunas katlumājas Kārsavas pilsētā būvprojekta izstrāde un autoruzraudzība", aģentūru LETA informēja vietējā pašvaldībā.

Savu viedokli par minēto projektu, kurš paredz jaunas katlumājas būvniecību Kārsavā, iedzīvotāji aicināti paust līdz 23.martam, aizpildot anketu Kārsavas novada pašvaldības attīstības nodaļā vai pašvaldības mājas lapā, kur iespējams arī sīkāk iepazīties ar projekta plānotajiem darbiem.

Katlumājas būvniecība paredzēta Telegrāfa ielā 37. Tās jauda tiek plānota tāda, lai nākotnē katlumāja varētu nodrošināt apkuri visā pilsētā. Katlumājā plānots izvietoti divus ar šķeldu kurināmus katlus ar jaudu pusotra un divi megavati.

Projekta publiskās apspriešanas sanāksme notiks 23.martā plkst.17 Kārsavas kultūras namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)