Banner 980x90

Kārsavas novadā darbību beigusi ZS "Glāžnieki"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Pērn Kārsavas novada Salnavas pagastā par maksātnespējīgu pasludināta un savu darbību izbeigusi zemnieku saimniecība (ZS) "Glāžnieki", liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, ja 2014.gadā ZS, kas nodarbojās ar graudaugu audzēšanu un mežizstrādi, apgrozījums vēl bija 186 469 eiro, tad pērn - jau nulle eiro. 2014.gadu ZS "Glāžnieki" noslēdza ar 46 168 eiro zaudējumiem.

2013.gadā ZS apgrozījums bija 421 026 eiro, bet peļņa - 194 310 eiro.

Ar Ludzas rajona tiesas spriedumu par maksātnespējīgu ZS "Glāžnieki" tika pasludināta 27.augustā. Par maksātnespējas procesa administratoru tika iecelts Ints Goldmanis.

ZS "Glāžnieki" īpašnieks ir Uldis Kamšs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)