Banner 980x90

Kārsavas novada domē par 24 000 eiro pārbūvēs apkures sistēmas

Daugavpils, 15.maijs, LETA. SIA "Rufs" Kārsavas novada domes ēkā pārbūvēs apkures sistēmas, aģentūru LETA informēja Kārsavas novada pašvaldībā.

Projekta "Kārsavas novada domes ēkas apkures sistēmas pārbūve" gaitā paredzēta esošā apkures sistēmas pārbūve no viencauruļu sistēmas uz divcauruļu kombinēto apkures sistēmu, esošā siltummezgla pārbūve un ēkas apkures radiatoru nomaiņa.

Lai netraucētu pašvaldības darbu, būvdarbi domes ēkā notiks vakaros un brīvdienās. Darbus plānots pabeigt divos mēnešos.

Pašvaldības iepirkumā par tiesībām veikt minētos darbus uzvarējusī SIA "Rufs", kas tos apņēmusies izpildīt par24 191 eiro. Naudas līdzekļi minētā projekta realizēšanai ir paredzēti pašvaldības šī gada budžetā. Būvuzraudzību objektā nodrošinās Juris Kovšels.

Projekta mērķis ir samazināt siltumenerģijas patēriņu ēkā, tādējādi ekonomējot finanšu līdzekļus maksājumiem par siltumenerģiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)