Banner 980x90

Kārsavas novadā pašvaldība piešķir 7000 eiro biznesa ideju realizācijai

Daugavpils, 28.marts, LETA. Kārsavas novada dome jau ceturto gadu rīko biznesa ideju konkursu "Step up!", piešķirot biznesa ideju realizācijai no pašvaldības budžeta 7000 eiro, aģentūru LETA informēja Kārsavas novada tūrisma organizatore Inga Bernāne.

Līdz aprīļa beigām novada iedzīvotāji aicināti aizpildīt projekta pieteikuma veidlapu un iesniegt to vietējā pašvaldībā, tādējādi rodot iespēju biznesa attīstībai. Viens no svarīgākajiem konkursa nosacījumiem ir saimnieciskās darbības reģistrēšana un uzņēmējdarbības attīstība Kārsavas novada teritorijā. Uzņēmēji ar iepriekšēju pieredzi ar konkursa starpniecību varēs piesaistīt finanses jaunu produktu vai pakalpojumu veidošanai. Savukārt tiem, kuri tikai plāno sākt savu saimniecisko darbību, šī būs lieliska iespēja saņemt līdzfinansējumu.

Iesniegtās idejas tiks vērtētas divās kārtās. Pirmajā - tiks pārbaudīta iesniegto dokumentu atbilstība nolikumam, savukārt otrajā kārtā iekļuvušajiem pretendentiem būs jāsagatavo savas biznesa idejas prezentācija un jāizklāsta klātienē žūrijai. Žūrijas komisijā esošie eksperti arī noteiks atbalstāmās biznesa idejas un līdzfinansējuma apjomu. Viena projekta atbalstāmā summa var sasniegt 2000 eiro.

Aizvadītajos četros gados atbalstu sava uzņēmējdarbības plāna īstenošanai ir saņēmuši deviņi Kārsavas novada iedzīvotāji un kopējais piešķirtais finansējuma apjoms ir 13 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)