Banner 980x90

Kārsavas novadā vērienīgi atklās tūrisma sezonu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ar vērienīgu visas dienas programmu sestdien, 21.maijā, Kārsavas novadā atklās tūrisma sezonu, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Kārsavas novada tūrisma organizatore Inga Bernāne.

Dienas pirmajā pusē kopā ar Ziemeļlatgales kaimiņu novadiem Baltinavu, Balviem, Rugājiem un Viļaku atklās velomaršrutu nr.34 "Rypoj vasals!" un pēcpusdienā savas durvis vērs vaļā "Latgolys šmakovkys" dedzinātava ar skanīgu atklāšanas festivālu.

Ziemeļlatgales velomaršruta "Rypoj vasals!" atklāšana notiks plkst.11.00 piecos Ziemeļlatgales novados. Kārsavas novada velo braucēji un ciemiņi tiek aicināti pulcēties pilsētas skvērā un pēc svinīgās lentas griešanas piedalīties aizraujošās foto- velo orientēšanās sacensībās "Rypoj Kuorsovys nūvodā!". Komandas 3 cilvēku sastāvā būs aicinātas piedomāt arī pie sava un velosipēdu vizuālā noformējuma, par kuru varēs saņemt īpašas balvas. Dalībniekus sagaida jautri uzdevumi un iespaidiem bagāta sestdiena, baudot Kārsavas novadu ar veloātrumu. Plašāka informācija visit.karsava.lv

Savukārt pēcpusdienā Malnavas muižas teritorijā norisināsies "Latgolys šmakovkys" dedzinātavas atklāšanas festivāls. No plkst.15.00 lauku labumu tirgotāji būs saveduši svaigākos un gardākos pašu ražotos produktus gan gaļu, gan sierus, gan brūvētu alu, ko piedāvāt pasākuma apmeklētājiem.

Plkst.18.00 atklās "Latgolys šmakovkys" dedzinātavu un pēc svinīgā brīža Baltinavas teātris "Palādas", turpat pagalma estrādē, rādīs slaveno izrādi "Ontons i Anne" pēc kuras varēs gatavoties zaļumballei kopā ar muzikantu Zinti Krakopu.

Ieejas maksa uz "Latgolys šmakovkys" dedzinātavas atklāšanas festivālu ir 7 eiro un apmeklētāji ar iegādāto biļeti festivāla teritorijā un ārpus tās varēs brīvi pārvietoties visā dienas garumā.

Plašāka informācija www.latgalessmakovka.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)