Banner 980x90

Kārsavas novads rosina augt uzņēmējiem

Kārsavas novada pašvaldība veicinot uzņēmējdarbības attīstību novadā, motivējot esošos un jaunos uzņēmējus radīt iespējas savai un novada augšupejai, jau otro gadu organizē uzņēmējdarbības semināru un konkursu "Step Up!".

Redzot konkursa vērtību, šogad naudas fonds ir palielināts līdz 5 000 eiro un katra projekta atbalstāmā summa var sasniegt līdz pat 2 000 eiro, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Kārsavas novada pašvaldībā.

1.maijā plkst.10.00 Kārsavas Mūzikas un mākslas skolas telpās notiks radošuma un motivācijas NEdarbnīca "Lai ko tu domā, domā CITĀDI!" topošajiem un esošajiem uzņēmējiem. Semināra laikā biedrības "ZINIS" valdes priekšsēdētāja Vita Brakovska iedegs "gribēšanas augt un darīt dzirksti" ikvienam, kurš ir apcerējis jaunus darbības virzienus, jaunu profesionālās dzīves ceļa sākšanu, taču līdz šim ir pietrūcis motivācijas to izdarīt (www.zinis.lv).

NEdarbnīca notiek biedrības "ZINIS" iniciatīvas "Zināšanu eņģeļi" ietvaros, nodrošinot ekspertu brīvprātīgu ieguldījumu zināšanu sabiedrības veidošanā Latvijas reģionos. Savos pieredzes stāstos dalīsies aizvadītā gada biznesa ideju konkursa laureāti - kā viņi nonāca no biznesa idejas līdz reālam plānam un darbībai, kādas iespējas sniedz dalība konkursā.

No 1.maija līdz 29.maijam katram jaunajam vai topošajam uzņēmējam būs iespēja iesniegt savu biznesa ideju un iegūt tās attīstībai līdz pat 2 000 eiro.

Kā atzīst konkursa "STEP UP!" idejas ģenerators un biedrības "Kārsavas novada jauniešu centrs "Pūga" valdes priekšsēdētājs Juris Vorkalis: "Tei ir vieļ vīna īspieja sevkuram nūvoda īdzeivuotuojam paruodeit sev i cytim, ka Kuorsovys nūvodā var radeit i dareit. Taidi cylvāki laukūs ir zalta viertē - suokumā jī ir pīmārs, īdvesma cytim, vāluok, maizis devieji sev i sabīdreibai. Ideju konkurss nav deļ tīm, kas žālojās i nūsūda - tys ir tīm, kas sapņoj, gryb i dora. Paceļ sevi, paceļ nūvodu!".

Konkursa nolikums un plašāka informācija par konkursu no 1.maija: "www.karsava.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)