Banner 980x90

Kartingi – lieliska dāvana aizrautīgiem un aktīviem cilvēkiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Oriģināla dāvana paliek atmiņā, un cilvēku, kuram ir izdevies uzdāvināt kaut ko neierastu, atceras ar prieku. Lai iepriecinātu sev mīļus cilvēkus, uzdāviniet nevis grāmatu vai interjera dizaina elementu, bet piedzīvojumu! Adrenalīns un nepārspējamas emocijas sagaida ikvienu, kurš izmēģinās braucienu ar kartingiem. Kartingi ir daudzu cilvēku iecienīts aktīvās atpūtas veids, kas ļauj iejusties sacīkšu braucēja ādā.

Kas ir kartings, un kam tas ir domāts?
Kartingi ir sacīkšu mašīnu paveids. Tie izskatās līdzīgi, taču kartingi ir daudz drošāki. Pie kartinga stūres var laist arī bērnus no 7 gadu vecuma, jo
- kartingiem ir vienkāršots vadības panelis, tāpēc ka ražotāji saprot, ka kartingi bieži tiek izmantoti amatieru izklaidei;
- mašīnas dzinējs nav pārāk jaudīgs. Neskatoties uz to, izklaides kartingi spēj sasniegt ātrumu līdz 200–250 km/h;
- braucēja vecumam un mašīnas vadīšanas pieredzei nav nozīmes, jo apgūt kartinga braukšanu var ikviens.

Instruktors sniegs nepieciešamās instrukcijas, kā arī izskaidros sacīkstes taktiku un stratēģiju, un Jūs uzreiz varēsiet sēsties pie stūres un traukties uz priekšu.

Kartingi ir izklaide, kas dāvā neaizmirstamas emocijas ikvienam, kurš to ir izmēģinājis. Tā ir nodarbe visa vecuma cilvēkiem, tāpēc kartingi ir atbilstoša dāvana gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pusaudži būs sajūsmā par iespēju iztēloties sevi par "Formula 1" dalībnieku, savukārt pieaugušie uz kartinga trases aizmirsīs nogurumu. Kartingi sniedz iespēju drošā veidā izjust adrenalīnu un atbrīvoties no stresa, tāpēc tā ir laba ideja korporatīvai atpūtai. Daudzās kartinga hallēs atrodas kafejnīcas un bāri, kur var atpūsties pēc brauciena un izbaudīt gardas uzkodas.

Izdevīgi braucienu piedāvājumi vienuviet
Braucienus ar kartingiem var pasūtīt internetā, dāvanu karšu veikalā DavanuServiss.lv. Aktīvās atpūtas sadaļā atradīsiet piedāvājumus no dažādām kartingu hallēm. Brauciens ar kartingu var būt
- Vienam vai diviem cilvēkiem;
- tikai siltā un sausā sezonā vai visa gada laikā;
- Rīgā vai citos Latvijas novados.

Pirkumu var noformēt tiešsaistē vai klātienē, kādā no daudzajiem DāvanuServiss.lv veikaliem. Visām dāvanu kartēm ir 12 mēnešu derīguma termiņš, lai dāvanas saņēmējs atrastu laiku kartingu halles apmeklējumam.

Azarts, adrenalīns, asas izjūtas – to visu īsā laika posmā sniedz kartingi. Uzdāviniet sev un saviem draugiem satraucošu braucienu vai dodieties uz kartinga halli ar kolēģiem. Ar DavanuServiss.lv nebūs grūti atrast atbilstošu piedāvājumu. Ienāciet davanuserviss.lv un izvēlieties lielisku dāvanu aktīvajai atpūtai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)