Banner 980x90

Konkurss par ziņu sižetu veidošanu Latgales televīzijas plašsaziņas līdzekļos beidzās bez rezultātiem

Rīga, 14.jūn., LETA. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursā "Par ziņu sižetu/reportāžu veidošanu latviešu valodā 2018.gadā Latgales reģionālajos un vietējos plašsaziņas līdzekļos, kas raida televīzijas programmas" nolēma neizvēlēties nevienu no pretendentiem, aģentūru LETA informēja NEPLP pārstāve Agnese Berga.

NEPLP konkursam bija pieteikušies divi pretendenti - "Latgales reģionālā televīzija" un "Dautkom TV".

Padome, vērtējot konkursa pretendentus, norādīja, ka iesniegtie pieteikumi novērtēti kā nepietiekami izstrādāti kvalitatīvai sabiedriskā pasūtījuma izpildei un finansējumam. NEPLP nolēma izsludināt jaunu konkursu līdz 1.jūlijam.

Konkursa nolikumā minēts, ka konkursa mērķis ir īstenot sabiedrības saliedēšanu, nacionālās identitātes un valsts valodas pozīcijas nostiprināšanas pasākumus, lai stiprinātu Latvijas identitātes un piederības sajūtu, iesaistot Latgales reģiona pārstāvjus kā mediju satura veidotājus un izplatītājus.

Konkursa finansējums ir 8154 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)