Banner 980x90

Latgalē nelegālo imigrantu aizturēšanai robežsargi izmanto šaujamieroci

Rīga, 26.aug., LETA. Valsts robežsardze (VRS) pagājušajā nedēļā par tīšu nelikumīgu valsts robežas šķērsošanu Ludzas novadā aizturējusi trīs Vjetnamas pilsoņus un viņu pārvietotāju Krievijas pilsoni, aģentūru LETA informēja VRS.

Robežsargi sadarbībā ar Krievijas kolēģiem īstenoja kopējo robežu operāciju "Kordon 2019" un Briģu pagastā, aizturēja četrus vīriešus, trīs Vjetnamas un vienu Krievijas pilsoni, kuri iepriekš bija nelikumīgi šķērsojuši valsts robežu.

Personas robežsargu prasībām nepakļāvās un metās bēgt, tādēļ viņu aizturēšanai robežsargi izdarīja brīdinājuma šāvienu.

Par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu personu grupā sākts kriminālprocess un likumpārkāpēji ievietoti Aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā Daugavpilī.

Šogad par nelikumīgu "zaļās" robežas šķērsošanu aizturēti 38 trešo valstu pilsoņi, savukārt pērn kopumā 199 trešo valstu pilsoņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)