Banner 980x90

"Lekon" peļņa pēdejos gados stabila

Rēzeknē reģistrētais uzņēmums SIA "Lekon" pēdējos divus gadus strādājis ar stabilu peļņu – virs 17 000 latiem, liecina portālā Firmas.lv pieejamā informācija.

"Lekon", kas nodarbojas ar pārtikas vairumtirdzniecību, 2011.gadā strādājis ar 18 374 latu lielu peļņu, bet pērn uzņēmuma peļņa nedaudz samazinājusies, sastādot 17 695 latus.
 src=
Kā liecina uzņēmuma vadības ziņojums, peļņu plānots atstāt kā nesadalītu.

Savukārt pretēji peļņai, uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā gadā pieaudzis līdz 7 061 353 latiem.

šogad "Lekon" darbības jomu nav mainījis un turpina strādāt ierastajā virzienā. Šogad plānots uzlabot kvalitātes vadības sistēmu, kā arī meklēt jaunus noieta tirgus un palielināt apgrozījumu. Tāpat tiks turpināts darbs pie izmaksu optimizācijas, liecina uzņēmuma vadības ziņojums,

Pēc portāla Firmas.lv informācijas, "Lekon" reģistrēts 1995.gada 12.jūlijā un tā pamatkapitāls ir 100 000 lati.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Ukrainas pilsonis Vasils Popandopolo (Vasyl Popandopulo).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)