Banner 980x90

Lietavu rezultātā Zilupes novadā neapskaužamā stāvoklī nonāk zemnieki

Daugavpils, 25.aug., LETA. Spēcīgo lietavu rezultātā neapskaužamā stāvoklī nonākuši Zilupes novada zemnieki, aģentūrai LETA pastāstīja Zilupes novada domes izpilddirektore Aina Borsuka.

Zilupes novads ir salīdzinoši paugurains un lejas ir pilna sar ūdeni. Šajā situācijā vislielākie cietēji ir zemnieki. Nesenā vētra ir noguldījusi sējumus, bet stiprais lietus tos ir saslapinājis un tie vairs nespēj pacelties. Savukārt lopi gaida sienu.

"Man ir žēl šo cilvēku, kas ir ieguldījuši savu laiku, līdzekļus un enerģiju, kam ir paņemti kredīti un saslēgti līgumi un kam tagad, stāvot tīruma malā un visu to redzot, bez maz vai ir jāraud," stāstīja Borsuka.

Informācija par izskalotajiem ceļiem, applūdušajiem tīrumiem un nodarīto materiālo kaitējumu Zilupes novadā patlaban vēl tikai tiek apkopota.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)