Banner 980x90

Ludzā kopīgā iedzeršanā vīrietis līdz nāvei piekauj sievieti

Daugavpils, 27.nov., LETA. Ludzā aizdomās par sievietes piekaušanu līdz nāvei policijas darbinieki aizturējuši kādu 1954.gadā dzimušu vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

26.novembra naktī ap plkst.1.36, policija saņēma informāciju no mediķiem, ka Ludzā kādā dzīvojamā mājā ir atrasts 1959.gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu un sāktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, visdrīzāk, kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo un iespējamo vainīgo personu bija izcēlies konflikts, kura gaitā sievietei nodarīti dažādi miesas bojājumi, tostarp arī tādi, kuru dēļ viņa notikuma vietā mirusi.

Turpat, notikuma vietā likumsargi aizturēja arī aizdomās turamo personu, kādu 1954.gadā dzimušu vietējo iedzīvotāju, kurš iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā.

Sāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana, tiks veiktas nepieciešamās ekspertīzes, tiesa tuvākajā laikā lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

Par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību) - vainīgajai personai paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana no pieciem līdz divdesmit gadiem ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)