Banner 980x90

Ludzā notiks vērienīgs Tautas deju festivāls "Latvju bērni danci veda

Sestdien, 28.maijā Ludzā pirmoreiz notiks Tautas deju festivāls "Latvju bērni danci veda", pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā.

Tas pārsteigs ar savu vērienīgumu. Ludzas pilsētā ieradīsies 4769 dejotāji no visas Latvijas. Svētku programmā piedalīsies 253 kolektīvi no 32 novadiem un sešām Latvijas pilsētām. Ir plānoti ielu koncerti Ludzā, arī Kārsavā un Zilupē, grandiozs svētku gājiens no pilskalna līdz parka estrādei, plašs koncerts estrādē.

Lai svētki noritētu organizēti un sagādātu prieku dalībniekiem un pašiem ludzāniešiem, ir vajadzīga daudzu cilvēku līdzdalība. Ludzas novada bērnu un jauniešu centrs aicina pieteikties brīvprātīgos (jauniešus un pieaugušos), kas gatavi palīdzēt svētku sagatavošanā un norisē.

Pieteikties brīvprātīgo darbam pie BJC direktores Eleonoras Obrumānes (t. 29459658).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)