Banner 980x90

Ludzāniešiem godalgas starptautiskās džudo sacensībās

Publicitātes foto/ Foto: Ludza.lv
Publicitātes foto/ Foto: Ludza.lv

26.un 27.februārī Siguldā pulcējās 533 jaunie džudisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas. Tur notika VIII Starptautisks džudo turnīrs "Sigulda 2016". Tās ir tradicionālas sacensības. Turnīrs ir izvērties par vērienīgu un nozīmīgu pasākumu. Šogad tajā piedalījās 38 klubi no visām trim Baltijas valstīm, puiši un meitenes vecumā no 10 līdz 18 gadiem.

Kā pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā, sacensībās veiksmīgi startēja divi ludzānieši: Timofejs Veženkovs (svara kategorija – līdz 32 kg) izcīnīja 2.vietu, bet Timurs Kovaļenko (līdz 35 kg) – 3. vietu.

Abus zēnus trenē Iļja Kņazevs. 

Ludzas novada pašvaldība izsaka pateicību vecākiem, kuri ar savu personīgo ieguldījumu nodrošināja savu bērnu piedalīšanos sacensībās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)