Banner 980x90

Ludzas 2.vidusskola – viena no labākajām Skolu reitingā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Skolu reitinga 2015 apbalvošanas ceremonijā Ludzas 2.vidusskolai tika pasniegta balva kā Labākajai pilsētu vidusskolu grupā nominācijā Izaugsme, pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja Ludzas 2.vidusskolas skolotāja Liāna Nagle.

Ceturtdien, 12.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" pulcējās 55 Latvijas skolas – balvu ieguvējas savās grupās (pilsētas/lauku vidusskolas, ģimnāzijas, specializētās skolas) un attiecīgās nominācijās: kopvērtējums, matemātika, latviešu valoda, angļu valoda, dabas zinības, vēsture un nominācijā izaugsme.

Draudzīgā Aicinājuma fonds ik gadu strādā ar Izglītības un zinātnes ministrijas apkopoto datu bāzi, izvērtējot mācību sasniegumus skolās. Skolu reitingā skolu izglītības līmenis tiek vērtēts pēc skolēnu centralizēto eksāmenu rezultātiem.

Ludzas 2.vidusskolas direktore Z. Buliga atzīst: "Par to, cik objektīvs ir šāds izglītības līmeņa novērtēšanas instruments, domas dalās. Taču ikvienam godprātīgam darba darītājam, kāds ir skolotājs, pateicības vārdu nevar būt par daudz. Tāpēc no sirds pateicos saviem pedagogiem par nesavtīgu darbu, tā ir viņu balva".

Fonda vadītājs Jānis Endele bija parūpējies, lai balvas nominantiem pasniegtu novadā cienījami cilvēki, uzņēmēji, arī eksprezidents V. Zatlers, Saeimas deputāts A. Kiršteins, bijusī izglītības ministre T. Koķe

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)