Banner 980x90

Ludzas novadā maza interese par biznesa ideju konkursu

Ludzas novada pašvaldības marta vidū izsludinātajam, vēlāk par divām nedēļām pagarinātajam biznesa ideju konkursam "Esi uzņēmējs Ludzas novadā" iesniegtas vien trīs biznesa idejas, aģentūra LETA noskaidroja Ludzas novada domē.

Salīdzinājumam, pērn konkursam tika iesniegtas astoņas biznesa idejas, kā rezultātā tika izstrādāti un apstiprināti četri biznesa plāni.

Konkursam šogad iesniegto biznesa ideju izvērtēšana paredzēta nākamnedēļ. Otrajā konkursa kārtā iekļuvušajiem līdz maija baigām izvērtēšanai būs jāiesniedz biznesa plāns. Konkursa rezultātu paziņošana plānota jūnijā.

Konkursa uzvarētājs un godalgoto vietu ieguvēji saņems attiecīgi 800, 650 un 550 eiro naudas balvas, ko drīkstēs izmantot uzņēmuma reģistrācijas un dibināšanas izdevumu segšanai.

Konkursa mērķis ir sniegt biznesa ideju autoriem nepieciešamās zināšanas, attīstīt prasmes un motivēt viņus pilnveidot biznesa idejas līdz pilnvērtīgiem biznesa plāniem, kuri tiktu īstenoti dzīvotspējīgos uzņēmumos.

Piedalīties konkursā bija aicināti jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, kuri vēlas izveidot savu uzņēmumu un/vai ir ieinteresēti iegūt attiecīgās uzņēmējdarbības prasmes, zināšanas un pieredzi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)