Banner 980x90

Ludzas novada Ņukšu pagastā maina pasta nodaļas darbības modeli

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ievērojot reālo pasta pakalpojumu pieprasījumu Ludzas novada Ņukšu pagastā, no pirmdienas, 13.jūnija, pasta pakalpojumi šajā teritorijā tiks nodrošināti pasta pakalpojumu sniegšanas vietā Pagastmāja katru darbdienu no plkst.11.00 līdz plkst.12.00, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Iedzīvotāji arī turpmāk saņems visus pasta pakalpojumus, kas bija pieejami līdzšinējā nodaļā, vai arī varēs izvēlēties saņemt tos pie pastnieka savā dzīvesvietā.

Zemā pasta pakalpojumu pieprasījuma dēļ, kas Ņukšos vidēji nesasniedz pat vienu darījumu darbdienā un rada ikgadējos zaudējumus Latvijas Pastam vairāk nekā 5000 eiro apmērā, tiek mainīts pasta nodaļas darbības modelis, bet iedzīvotājiem arī turpmāk būs pieejami visi nepieciešamie pasta pakalpojumi.

Tāpat kā līdz šim, jaunajā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā iedzīvotājiem būs pieejami visi pasta pakalpojumi un arī citi pakalpojumi, kurus nodrošina Latvijas Pasts: preses izdevumu abonēšana, vienkāršu un ierakstītu iekšzemes un pārrobežu vēstuļu korespondences saņemšana un nosūtīšana, iekšzemes un pārrobežu pasta paku saņemšana un nosūtīšana, pastmarku un aplokšņu iegāde, iemaksas Pasta norēķinu sistēmas (PNS) kontā, naudas pārvedumu izmaksa, komunālo maksājumu un citu rēķinu apmaksa, komercpreču iegāde mazumtirdzniecībā.

Jebkuram reģionu iedzīvotājam jau patlaban ir plašas iespējas saņemt nepieciešamos pasta pakalpojumus arī pie pastnieka tieši savā dzīvesvietā, ja ir grūtības nokļūt uz pasta pakalpojumu sniegšanas vietu ārpus mājām. Pastnieks klienta dzīvesvietā nodrošina naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, pastmarku un aplokšņu iegādi, pastkaršu un vēstuļu nosūtīšanu, preses izdevumu abonēšanu, sūtījumu piegādes pieteikšanu mājās, iemaksu veikšanu PNS kontā un citi.

Saņemot aicinājumu par reģistrēta sūtījuma saņemšanu, iedzīvotājiem ir iespēja pieteikt bezmaksas sūtījuma saņemšanu Ņukšu pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, iepriekš zvanot pa tālruni 65722290 un norādot datumu, kurā klients vēlas saņemt pasta sūtījumu. Savukārt, apmeklējot Ludzas 1.pasta nodaļu, sūtījumu saņemšana ir iespējama katru darbdienu no plkst.8.00 līdz plkst.18.00 un sestdienās no plkst.9.00 līdz plkst.13.00 bez iepriekšēja pieteikuma.

Ņukšu pagasta iedzīvotāji ir informēti par pasta pakalpojumu saņemšanas iespējām pēc pirmdienas, 13.jūnija, saņemot informatīvus paziņojumus savās pastkastītēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)