Banner 980x90

Par 201 447 eiro rekonstruēts Ciblas vidusskolas stadions

Rīga, 18.sept., LETA. Ieguldot 201 447 eiro, atjaunots Ciblas vidusskolas stadions, aģentūra LETA uzzināja Ciblas novada pašvaldībā.

Projekts "Ciblas vidusskolas stadiona pārbūve" ir apjomīgākais no pašvaldības realizētajiem projektiem, kam piesaistīts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansējums. Stadiona pārbūves kopējās izmaksas ir 201 447 eiro, ELFLA līdzfinansējums - 45 000 eiro. Līdz ar to lielākā daļa finansējuma segta no pašvaldības budžeta.

Komandītsabiedrība "Austrumu būvnieks plus" atjaunojusi stadiona segumu, pārbūvējusi skrejceliņus, ierīkojusi tāllēkšanas bedri un lodes grūšanas sektoru, ierīkojusi stadiona drenāžu un ūdens laistīšanas sistēmu.

Jau ziņots, ka pētījuma "Optimālā vispārējās izglītības iestāžu tīkla modeļa izveide Latvijā" autori Ludzas apkaimē esošo Ciblas vidusskolu piedāvājuši reorganizēt par sākumskolu nepietiekamā vidusskolēnu skaita dēļ, kā arī ņemot vērā apstākli, ka Ludzas vidusskola ir tikai 14 kilometru attālumā.

Ciblas novada domes priekšsēdētājs Juris Dombrovskis (ZZS) aģentūrai LETA atzina, ka novadā patlaban nav neviena mūsdienīga stadiona, kur jaunieši varētu normāli nodarboties ar dažādiem sporta veidiem un kur varētu tikt organizēti dažādi novada sporta pasākumi.

Dombrovskis norādīja, ka minētā projekta izstrāde un virzība tika sākta vēl pirms minētā pētījuma veikšanas, kā arī uzsvēra, ka moderns stadions novadam ir vajadzīgs jebkurā gadījumā, pat, ja vidusskola tiks pārveidota par sākumskolu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)