Banner 980x90

Pāri robežai mēģina pārvest auto ar viltotu identifikācijas numuru

Rīga, 27.aug., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē uz Latvijas-Krievijas robežas aizturēts vīrietis, kurš kravas transportlīdzeklī mēģinājis pārvest vieglo automašīnu ar viltotu identifikācijas numuru (VIN), aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Tatjana Makarova.

Policijā skaidroja, ka Valsts robežsardzes Grebņevas robežkontroles punkta amatpersonām radās aizdomas par vīrieša vadītās smagās automašīnas "Daf" piekabes, kā arī pārvadātās automašīnas "Mercedes Benz" VIN numura viltojumu. Makarova piebilda, ka vīrietis robežu šķērsoja virzienā no Latvijas uz Krieviju.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu par nodarījumiem pret satiksmes drošību un ceļa satiksmes un transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu.

Kriminālprocess sākts arī pret kādu 1965.gadā dzimušu vīrieti Zilupes novadā, jo viņš vadījis automašīnu "Mercedes Benz" ar, iespējams, viltotu valsts reģistrācijas numurzīmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)