Banner 980x90

Patēriņa kredīts bez ķīlas

Saņemt aizdevumu savu ieceru realizēšanai nekad nav bijis vienkāršāk – to iespējams izdarīt ātri un vienkārši bez laikietilpīgu un sarežģītu formalitāšu kārtošanas. Lai saņemtu kredītu, nav vajadzīgs ne galvojums, ne ķīla. Atliek tikai reģistrēties izvēlētā aizdevēja mājaslapā un pieteikties kredītam. 

Kredīts bez ķīlas pieejams arī pie "Credit24", kas ir viens no populārākajiem un stabilākajiem aizdevējiem Latvijā. Šis aizdevējs piedāvā gan īstermiņa, gan arī patēriņa kredītus, līdz ar to ikviens varēs izvēlēties sev nepieciešamo. Minimālā piedāvātā aizdevuma summa ir 50, bet maksimālā – 3000 eiro. Atmaksas termiņš savukārt iespējams no 14 dienām līdz pat 24 mēnešiem. 

Kredīts bez ķīlas pie "Credit24" ir labs risinājums dažādās situācijās, kad steidzami nepieciešami naudas līdzekļi. Tam pieteikties ir ļoti vienkārši – vajadzīga tikai pieeja internetam, savs bankas konts un mobilais tālrunis. Jāņem arī vērā, ka būtisks faktors aizdevuma saņemšanai ir regulāri ienākumi un pozitīva kredītvēsture. Aizdevumam pieteikties var jebkurš Latvijas Republikas iedzīvotājs vecumā no 18 līdz 70 gadiem. 

Lai pieteiktos aizdevuma, vispirms nepieciešams aizpildīt reģistrācijas formu, kas atrodama "Credit24" mājaslapā. Drošības nolūkos uz aizdevēja bankas kontu nepieciešams pārskaitīt arī reģistrācijas maksu EUR 0,01 apmērā. Pēc veiksmīgas reģistrēšanās būs iespējams pieteikties vēlamajam kredītam. Pieteikties aizdevumam iespējams jebkurā diennakts laikā. Aizdevumu pieteikumu izskatīšana un kredīta izskatīšana gan notiek "Credit24" darbalaikā - katru dienu no pulksten 8 līdz 22. 

Patēriņa kredīts bez ķīlas – tas ir izdevīgs, ērti pieejams risinājums dažādās situācijās. Tas ir ērti, ātri un vienkārši noformējams un saņemams – aizdevums uz norādīto bankas kontu tiks pārskaitīts tikai 15 minūšu laikā. 

Ja vajadzīgs aizdevums, izvēlies "Credit24"! Tomēr atceries, ka jebkurš aizdevums ir atbildība – esi atbildīgs! 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)