Banner 980x90

Piecas garšīga ūdens receptes

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Nav noslēpums par to, cik svarīga loma ir ūdens dzeršanai. Tomēr, ko darīt, ja tas nemaz nešķiet garšīgs? Pavisam vienkārši – pagatavo to sev tīkamu un baudāmu.

Ūdens + ogas. Zemenes, mellenes, ķirši, avenes – izvēlies sev tīkamākās, ieber kādā skaistā, caurspīdīgā sulu krūzē, aplej ar ūdeni un ļauj, lai ūdens ievelkas ar gardo ogu garšu! 

Ūdens + laims + zemenes + gurķis. Perfekta kombinācija, ja vēlies ko neparasti veldzējošu. Liec sulas krūzē ripiņās sagrieztu svaigo gurķi, uz pusēm pārgrieztas zemenes, laima šķēlītes un nedaudz piparmērtu lapiņas. Pievieno ledu un visu aplej ar ūdeni. Ļauj ūdenim ievilkties aptuveni stundu.

Ūdens + Citrusaugļi + mētras. Klasika! Pievienojot ūdenim citronu un piparmērtu lapiņas, tu iegūsi viegli atspirdzinošu garšu, kas sniegs mundrumu visai dienai! Lieliska garšu kombinācija ūdenim karstajās vasaras dienās.

Ūdens + mellenes + apelsīns. Šāda ūdens karafe vai lielā stikla krūze lieliski izskatīsies uz jubkura svētku galda. Uz 1,5l ūdens ieber četras ēdamkarotes melleņu, sešas apelsīna šķēlītes un pievieno ledu. 

Ūdens + arbūzs + mētras. Gards dzēriens, kurš garšos kā pieaugušajiem tā bērniem. Pagatavojot šādu ūdeni, pievērs uzmanību tam, lai sēkliņas no arbūza nenokļūtu ūdenī. Tas varētu sabojāt visu ūdens baudīšanu. Pievieno ledu, ļauj visam ievilkties! 

Raksts tapis sadarbībā ar "Espati.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)