Banner 980x90

Pildas pamatskolu turpmāk vadīs Jurijs Zeļčs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 27.augustā Ludzas novada domes sēdē par Pildas pamatskolas direktoru apstiprināts Jurijs Zeļčs, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā.

Novada pedagogi Juriju Zeļču pazīst, jo viņš ilgus gadus, līdz pat slēgšanai, vadīja II Mežvidu pamatskolu. Pēdējos trīs gadus viņš bija Bauskas novada Mežgaļu pamatskolas direktors. Direktors izvēlēts konkursa kārtībā.

Līdzšinējā direktore Inese Romanova pēc vairākiem apzinīga darba gadiem personīgu iemeslu dēļ jau mācību gada nobeiguma izteica vēlēšanos pārtraukt administratīvo darbu un turpmāk būs skolotāja šai pašā skolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)