Banner 980x90

Plašā izvēlē dažādu izmēru skrituļslidas no interneta veikala 1a.lv

Skrituļslidas jau izsenis iemantojušas aktīvās atpūtas cienītāju atzinību. Uzvelkot tās kājās, varam baudīt ne vien sportisku izklaidi, bet arī lietderīgi nodarbināt savu ķermeni, attīstot un nostiprinot dažādas muskuļu grupas.
   
Kā zināms, skrituļslidas ir dažādas, dažādiem sportošanas nolūkiem ražotāji piedāvā arī atšķirīgus skrituļslidu modeļus. Ikdienas skrituļslidu braucējiem piemērotākās būs tā dēvētās fitnesa klases skrituļslidas. Tās ir ērtas un ļauj slidojuma laikā kājai justies ērti. Tomēr jārēķinās, ka ar šī tipa slidu modeļiem nevarēs uzstādīt ātruma rekordus vai sacensties ar profesionāliem sportistiem. Brīvā laika jeb fitnesa skrituļslidas ļaus izbaudīt slidojumu un aizvadīt gana nopietnas slodzes treniņu.
   
Plašā izvēlē dažādu izmēru brīvā laika skrituļslidas atrodamas Latvijā vienā no iecienītākajiem interneta veikaliem 1a.lv. Patlaban izvēlei tur pieejami vairāki desmiti dažādu modeļu skrituļslidu, kuru klāstā ikviens skrituļot gribētājs varēs atrast tieši sev piemērotākās. Turklāt bažas neradīs pat izmērs, jo interneta veikala 1a.lv komanda ir parūpējusies, lai skrituļslidu piedāvājumā būtu atrodami skrituļslidu pāri, sākot no 29. kājas izmēra līdz pat 46. Jāteic, ka pieprasītākās ir 42. izmēra skrituļslidas, tādēļ iepirkšanās vietnē šī izmēra slidas ar riteņiem ir atrodamas jo plašā klāstā.
   
Starp plašajā piedāvājumā esošajām skrituļslidām izceļamas ir zīmola "Rollerblade" skrituļslidas. "Rollerblade" ir kvalitatīvs ražotājs ar 30 gadu pieredzi, kas līdztekus profesionālā sporta veida skrituļslidām ražo arī gaumīgas un kvalitatīvas skrituļslidas fitnesa entuziastiem un tiem, kam skrituļslidošana ir kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids.
   
Kvalitātē neatpaliek arī "Tempish" zīmols, kas radījis vieglas un ērtas skrituļslidas, īpaši piemērotas brīvā laika pavadīšanai sportiskā gaisotnē. To izstrādē īpaši padomāts par patīkamu sportošanu un stabilāku pārvietošanos. Tās lieliski piemērotas fiziskās formas uzturēšanai, izklaidei un atpūtai.
   
Vēl interneta veikala plašajā piedāvājumā atrodamas skrituļslidas no "Spokey". Tās gan ir paredzētas bērniem, tādēļ ir radītas ar krāsainu dizainu un regulējamu izmēru, kas nozīmē, ka iegādātās skrituļslidas bērnam derēs ne vienu sezonu vien. Bērniem paredzētas skrituļslidas dažādos izmēros piedāvā arī citi, jau iepriekš pieminētie ražotāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)