Banner 980x90

Programmā "Savai skolai" reģistrējušās deviņas Ludzas novada mācību iestādes

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Deviņas mācību iestādes Ludzas novadā reģistrējušās izglītības atbalsta programmā "Savai skolai", pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Programmā no pagājušā gada 2.novembra līdz šī gada 7.februārim ir iespēja piedalīties visām Latvijas pirmsskolas izglītības iestādēm, skolām, profesionālajām izglītības iestādēm jeb arodskolām, kā arī privātajiem bērnudārziem. Kopumā programmai reģistrējušās 83% jeb 211 Latgales reģiona mācību iestāžu.

Izglītības atbalsta programmas laikā iedzīvotāji par katriem septiņiem eiro iepērkoties "Maxima Latvija" veikalos saņem uzlīmes, ko tālāk var novirzīt sevis izvēlētai izglītības iestādei, lai tā varētu savā īpašumā iegūt bumbas, mūzikas centrus, printerus, datorus un citas mācību procesa modernizēšanai nepieciešamās lietas. Izglītības iestādes pēc saņemto uzlīmju daudzuma izvēlas sev nepieciešamo inventāru, ko pavasarī saņems bez maksas. Uzlīmes veikalos tiks izsniegtas līdz 7.februārim un līdz 14.februārim tās varēs nodot sevis izvēlētajai mācību iestādei. To varēs izdarīt divējādi – nogādājot tās izglītības iestādei, iemetot īpašā kastē vai iedodot personālam, kā arī iemetot īpašā kastē jebkurā "Maxima" veikalā. 

Visvairāk jeb 51% no programmā reģistrētajām mācību iestādēm ir reģionu skolas, 33% reģionu bērnudārzi, bet 16% ir galvaspilsētas skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu.                                                                                     

Latgales reģionā kopumā izglītības atbalsta programmai reģistrējušās 211 mācību iestādes, no tām 123 skolas un 88 bērnudārzi.

Ludzas novadā programmai reģistrējušās: Briģu pagasta pirmsskolas izglītības iestāde, Ludzas 2.vidusskola, Ludzas Mūzikas pamatskola, Ludzas novada vakara vidusskola, Ludzas pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestāde, Ludzas pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Ludzas pilsētas ģimnāzija, Ludzas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde un Pildas pamatskola.

Ludzas novada vakara vidusskola vēlētos iegūt jaunu novusa komplektu, Ludzas Mūzikas pamatskolas mērķis ir divi planšetdatori, bet Ludzas pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestāde vēlētos bumbu glabāšanas grozu un portatīvo datoru. Ludzas pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestāde ar programmas palīdzību vēlētos iegūt jaunu mūzikas centru un kinētiskās smiltis. Šobrīd sakrātas jau 75% no nepieciešamajām uzlīmēm.

"Liels prieks par to, ka tik daudz Latvijas skolu un bērnudārzu ir reģistrējušies programmai, un novēlam ikvienai mācību iestādei ar programmas palīdzību iegūt kāroto. Uzlīmes veikalos tiek izsniegtas par katriem septiņiem eiro, kā arī iespējams iegūt papildu uzlīmes, iegādājoties nedēļas īpašās akcijas preces. Tāpat aicinām iedzīvotājus sakrātās uzlīmes nodot sevis izvēlētajai izglītības iestādei vai sakrātos bukletus ar uzlīmēm atnest uz "Maxima Latvija" veikaliem, lai mēs šīs uzlīmes nogādātu katra izvēlētajai mācību iestādei, " norāda "Maxima Latvija" mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa.

Plašāka informācija par programmu "Savai skolai", kā arī izglītības iestādēm, kas jau reģistrējušās programmai, pieejama mājaslapā www.savaiskolai.lv. Tajā izglītības iestādes tiek aicinātas arī regulāri atjaunot informāciju par sakrāto uzlīmju skaitu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)