Banner 980x90

Remontdarbu dēļ slēdz autoceļa Kārsava-Ludza posmu pie Blontiem

Rīga, 4.jūl., LETA. No šodienas būvdarbu dēļ satiksmei būs slēgts reģionālā autoceļa Kārsava-Ludza posms no pagrieziena uz Deglavu līdz pieturvietai "Blonti", informē "Latvijas valsts ceļi".

Slēgto posmu var apbraukt caur Blontiem pa vietējiem ceļiem Malzūbi-Istalsna-Perekļi, Seļekova-Degļova-Goliševa un pašvaldības ceļu. Vietējiem iedzīvotājiem piebraukšanas iespējas būšot saglabātas.

Minētā reģionālā ceļa posmā no Pušmucovas līdz Ludzai notiek ceļa pārbūve. Vairākos posmos tiek mainīts drenējošais slānis, bet atsevišķos posmos virs šķembu kārtas ceļa sega tiek pastiprināta ar reciklēto materiālu. Visā šajā 8,5 kilometrus garajā posmā tiks klātas divas asfalta kārtas.

Remontdarbu posmā bez apbraucamā ceļa darbojas arī trīs luksoforu posmi. Darbus veic SIA "Ceļi un tilti", un projekta izmaksas ir 5,7 miljoni eiro. Darbus plānots pabeigt oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)