Banner 980x90

Saulaina vasara kopā ar "Kredīts7"

Foto: Freerangestock.com / Chance Agrella
Foto: Freerangestock.com / Chance Agrella
Raugoties pa logu, tā vien šķiet, ka 2017. gada vasara ieies vēsturē kā garākais rudens bez sēnēm, kāds piedzīvots šajā gadsimtā. Un asprāši jau smej, ka nav jau tā, ka vasaras 2017. gadā nebūs nemaz. Vienkārši nebūs bezmaksas vasaras! Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kā "Kredīts7" var palīdzēt tikt pie maksas vasaras versijas!

Kādus kredītus piedāvā Kredīts7 un ar ko tie atšķiras no citiem piedāvājumiem tirgū?
Lielos vilcienos jāteic, ka ātro kredītu nozare Latvija tiek regulēta ar likumdošanu. Taču katram uzņēmumam, kas izsniedz kredītus, ir savas priekšrocības, kā arī dažādas nianses saistībā ar kredītu izsniegšanu.

Detalizēti ar pieejamajām iespējām var iepazīties vietnē https://www.kredits7.lv/, taču dažas būtiskās pazīmes var minēt jau uzreiz
• Tiek piedāvāti divu veidu kredīti – ātrais kredīts un ilgtermiņa kredīts.
• Kredīta pieteikums tiek izskatīts 7 minūšu laikā.
Droša un uzticama konta reģistrācija kredīta pieteikuma izskatīšanai – tiek izmantota pārskaitījuma no konta metode. Klientam jāpārskaita reģistrācijas maksa 1 centa apmērā. Kaut arī šāds solis var likties nedaudz savāds, patiesībā tas paātrina kredīta izsniegšanu – klienta konts uzreiz ir redzams, kā arī, saņemot šo viena centa maksājumu, uzņēmumam Kredīts7 nekavējoties ir skaidrs, ka klienta konts ir pareizs. Attiecīgi – aizpildot pieteikumu, konta numurus nekur vairs nav manuāli jāpieraksta.
Nav nepieciešama ne ķīla, ne galvojums. Tas nozīmē, ka jūsu mantas ir drošībā.
• Lai saņemtu kredītu, nepieciešama deklarēta dzīvesvieta jebkur Latvijā, jo šie kredīti ir pieejami tikai Latvijas iedzīvotājiem. Personai, kas vēlas saņemt aizdevumu, jābūt vecumā no 21 līdz 65 gadiem. Tāpat jāņem vērā, ka nepieciešams aktīvs konts kādā no Latvijas bankām, kā arī nepieciešams aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums. 
• Kredīts var tikt izsniegts tikai fiziskai personai, kas ir darba attiecībās.
• Kredīta pieteikums tiek izskatīts nekavējoties pēc tā saņemšanas, ja tas ir aizdevēja darba laikā. Atbilde visbiežāk tiek sniegta jau dažu minūšu laikā pēc personas maksātspējas izvērtēšanas.
• Ja klientam ir bankas konts Swedbank, SEB bankā vai Citadelē, piešķirtais aizdevums klienta kontā tiek ieskaitīta 15 minūšu laikā no kredīta izskatīšanas un apstiprināšanas.

Ir pieejami divi kredītu veidi atkarībā no tā, cik lielu summu nepieciešams aizņemties, — īstermiņa un ilgtermiņa kredīts. Īstermiņa kredīts tiek saukts arī par ātro kredītu.
Ātrais kredīts
• Atmaksas termiņš – līdz 30 dienām.
• Maksimālā kredīta summa – 420 €.
• Iespējams pieteikt atmaksas pagarinājumus.
• Jāatmaksā viena maksājuma veidā.
Ilgtermiņa kredīts
• Atmaksas termiņš – līdz 24 mēnešiem.
• Maksimālā kredīta summa – 1500 €.
• Kredīta atmaksa ir sadalīta mēneša maksājumos.
• Iespējams atmaksāt visu kredīta summu pirms līgumā noteiktā termiņa. Tādā gadījumā procentu maksājumi tiek aprēķināti tikai par to laiku, kurā faktiski ir izmantots aizdevums, kā arī – netiek piemērotas nekādas komisijas maksas par aizdevuma pirmstermiņa atmaksu.

Kā notiek reģistrēšanās kredīta saņemšanai
Vietnē https://www.kredits7.lv/ viss ir salīdzinoši vienkārši – atliek vien aizpildīt reģistrācijas anketu divos soļos, un lieta darīta! Aizpildot anketu, jūs arī sānu malā redzēsiet detalizētu aprēķinu – kāda ir tieši jums pieejamā aizdevuma summa, kāds ir aizdevuma termiņš, cik liela būs komisijas maksa par konkrēto aizdevumu, kā arī turpat būs norādīts, kāda būs kopējā maksājuma summa, kas būs jāatdod pēc noteiktā termiņa, kopā ar procentu maksājumu.

Aizpildot anketu, neaizmirstiet atzīmēt izvēles rūtiņas par to, ka esat izlasījis kredīta līguma noteikumus un piekrītat tiem, kā arī – ka apstiprināt sniegto datu patiesumu un piekrītat savu datu pārbaudei VID IS sistēmā. Pāris klikšķu, reģistrācija ir pabeigta, un lietotāja profils aizņēmuma saņemšanai izveidots. 

Ja vēlaties uzzināt vairāk, dodieties uz "Kredīts7" tīmekļvietni un izskatiet sev pieejamās kredīta iespējas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)