Banner 980x90

SIA "KUP Design". Metālizstrādājumi

Metāla dizaina mēbeles tiek izmantotas visdažādākajās vietās, sākot no biroju telpām līdz dārziem un verandām.

Metāla dizaina mēbeles

Metāla dizaina mēbeles tiek izmantotas visdažādākajās vietās, sākot no biroju telpām līdz dārziem un verandām. Tās veido no dažādiem materiāliem – nerūsējošā tērauda, misiņa, kapara, alumīnija. Metāla dizaina mēbeles iespējams papildināt arī ar stiklu, koku, plastikātu un citiem materiāliem pēc izvēles. Piemēram, metāla galda karkasu bieži izvēlas papildināt ar stikla galda virsmu. Metāla dizaina mēbeļu galvenā priekšrocība ir to izturība.

Metāla dizaina mēbeles ir populāra izvēle mūsdienu interjerā, jo tās ir ne tikai izturīgas, bet arī elegantas un piedod mājoklim modernu tēlu. Lai tās izceltos vēl vairāk un atklātu mājokļa īpašnieka gaumi, metāla dizaina mēbeles var būt krāsotas jebkurā klientam vēlamā krāsā. Piemēram, spilgti sarkans metāla galds piešķirs košumu un svaigu elpu ikvienā telpā, piemēram, birojā.

"KUP Design" veic metāla dizaina mēbeļu izgatavošanu, piegādi un montāžu, saskaņā ar klientu vai speciālistu izstrādātām skicēm, projektiem, idejām.

Lasiet vairāk: https://www.kupdesign.lv/

Interjera priekšmeti no metāla

Interjera priekšmeti no metāla padara dzīvojamo telpu atšķirīgu un īpašu, pielāgojot to savai gaumei. Interjera priekšmeti spēj mainīt ne tikai atmosfēru, bet arī izcelt mājas īpašnieka stila izjūtu, padarot mājokli oriģinālu.

Interjera priekšmeti no metāla var būt, piemēram, svečturi, krēsli, lampas. Šādi priekšmeti iederēsies gan iekštelpās, piemēram, izvēloties krāšņu svečturi svētku galdam, gan arī ārā – dārzā, verandā. Interjera priekšmeti no metāla nekad nezaudēs savu aktualitāti, vērtību, un vienmēr izskatīsies eleganti.

Interjera priekšmeti no metāla tiek izstrādāti no dažādu veidu materiāliem – nerūsējošā tērauda, misiņa, kapara, alumīnija. Interjera priekšmetus iespējams arī veidot, kombinējot metālu ar stiklu, koku, plastikātu, u.c. materiāliem.

"KUP Design" izgatavo interjera priekšmetus no metāla, saskaņā ar klientu vai speciālistu izstrādātām skicēm, projektiem, idejām.

Lasiet vairāk: https://www.kupdesign.lv/

Metāla kāpnes

Metāla kāpnes ir moderna izvēle ikvienām telpām. Metāla kāpnes var izstrādāt no tērauda vai nerūsējošā tērauda.

Metāla kāpnes ir izturīgas, elegantas un mūsdienīgas. Tām nebūs nepieciešama īpaša kopšana – metāla kāpnes saglabās savu izskatu un funkcionalitāti gadiem ilgi.

Metāla kāpnes var tikt veidotas kā taisnas, liektas, vītņu, moduļu u.c. veidu kāpnes.

"KUP Design" veic metāla kāpņu uzmērīšanu, projektēšanu, izgatavošanu, piegādi un montāžu. Uzņēmums piedāvā arī plašu pakalpojumu klāstu, sadarbojoties ar galdniecībām, dizaineriem, arhitektu birojiem, ražošanas, būvniecības uzņēmumiem.

Lasiet vairāk: https://www.kupdesign.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)