Banner 980x90

Šorīt Ludzā no piedūmotas ēkas evakuēti trīs cilvēki

Rīga, 7.nov., LETA. Šorīt Ludzā no piedūmotas ēkas evakuēti trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz ugunsgrēku Ludzā, Rekašova ielā VUGD saņēma šorīt plkst.6.42. Divstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums.

Ugunsdzēsēji konstatēja, ka ēkas dūmvadā deg sodrēji 0,2 kvadrātmetru platībā. No piedūmotās ēkas evakuēti trīs cilvēki un suns. Ugunsgrēks lokalizēts plkst.7.08 un patlaban turpinās dzēšanas darbi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, vieglā automašīna, šķūnis un sodrēji ēkas dūmvadā. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies plkst.1 Rīgā, Patversmes ielā, kur 70 kvadrātmetru platībā dega vienstāva autoserviss. Ugunsgrēks likvidēts plkst.2.16.

Vakar Skrundas novada Nīkrāces pagastā no ūdenstilpnes izcelts noslīcis cilvēks, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Kā ziņots, pagājušajā diennaktī Latvijā dzēsti septiņi ugunsgrēki un tajos cilvēki nav cietuši. Četri ugunsgrēki izcēlušies Rīgā, divi novados un viens citās pilsētās.

VUGD piedalījies deviņos glābšanas darbos un saņēmis septiņus maldinošus izsaukumus.

Kopš gada sākuma valstī reģistrēti 7887 ugunsgrēki, tajos cietuši 322, bet gājuši bojā 63 cilvēki, tostarp trīs nepilngadīgie.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)