Banner 980x90

Swedbank Latvijas reģionu programmas ietvaros atklāj filiāli Ludzā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Swedbank filiāle Ludzā strādās katru dienu no plkst.8.00 līdz 22.00, kad iedzīvotājiem būs iespēja veikt darījumus internetbankā, tostarp slēgt dažādus līgumus, iemaksāt skaidru naudu, apskatīt konta atlikumu, kā arī veikt citus darījumus bankomātā.

Kā pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja AS "Swedbank" Rēzeknes filiāles vadītāja Jeļena Pentjugova, savukārt katru otrdienu un ceturtdienu no plkst.10.00 līdz 13.00 iedzīvotājiem būs iespēja saņemt finanšu konsultācijas un dažādus pakalpojumus pie Swedbank konsultanta, kurš arī palīdzēs apgūt internetbankas un bankas automātu lietošanu. Turpat tirdzniecības centra "Maxima" telpās atrodas arī Swedbank naudas iemaksas un izmaksas bankomāti.

Filiāles atklāšana no "Swedbank" puses piedalījās: Renārs Rūsis "Swedbank" Privātpersonu pārvaldes vadītājs, Mārtiņš Drusts Filiāļu tikla vadītājs, Ilze Kukute Valsts un pašvaldību klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja, Edmunds Užens Finanšu centrs Daugavpils vadītājs, Vineta Savicka Swedbank ārējās komunikācijas vadītāja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)