Banner 980x90

Tīra vide un grīdas ar "Berendsen" maināmo paklāju servisu!

Dzirdot vārdu "paklājs", iedomājamies omulību un mājīgumu, taču paklājs ir ne tikai dizaina priekšmets, tas arī palīdz saglabāt tīru vidi, grīdas un nodrošina grīdas segumu aizsardzību. "Berendsen" piedāvā ne tikai paklājus, bet arī to maiņu un servisu. 

Viens no labākajiem veidiem, kā aizsargāt grīdas segumu, novēršot lieku netīrumu nokļūšanu uz tā, ir neilona maināmie paklāji. Tie efektīvi aiztur pat 70% no netīrumiem, kas tiek ienesti ar apaviem. Neilona maināmie paklāji savāc gandrīz visus netīrumus, grīda vai mīkstais grīdas segums tiek pasargāti no nodiluma. Tas nozīmē, ka tie kalpos ilgāk un samazinās to kopšanas izmaksas. Savukārt paklāju tīrību nodrošinās "Berendsen" serviss, kas netīros paklājus nomainīs pret tīriem. Tev atliek vien sazināties ar "Berendsen" pārstāvjiem, lai pēc iespējas ātrāk arī Tavā uzņēmumā vai darba vietā būtu tīrs paklājs!

Tāpat pieejami arī kokvilnas maināmie paklāji, kas savāc netīrumus un absorbē šķidrumus, piemēram, pavasarī kūstošu sniegu. Šie kokvilnas paklāji ir unikāli ar to uzsūkšanas spēju, jo tie var uzsūkt pat septiņas reizes vairāk mitruma un netīrumu, nekā sver pats paklājs. "Berendsen" piedāvā ne tikai klasiskos maināmos paklājus, bet arī paklājus ar logo uzdruku vai dizaina un krāsainos paklājus. Izvēloties paklāju ar logo, uz tā uzdrukāt varēsi visu, ko vien vēlies. 

Uzņēmuma logo, īpašu uzrakstu vai pat reklāmas saukli, kas piesaistīs uzmanību un ļaus klientiem un apmeklētājiem atcerēties tieši Tavu uzņēmumu! Dizaina paklāji no logo paklājiem nedaudz atšķiras ar to daudzveidīgo ideju klāstu. Šie paklāji ļaus izcelties ar krāsām, uzrakstiem vai vienkāršiem dekoriem. Dizaina paklāji iederēsies ne vien lietišķā stila telpās, bet arī bērnu telpās, jo "Berendsen" piedāvā dizaina maināmos paklājus ar bērnu tematiku – klasītes, puzli vai labirintu.

Neraugoties uz paklāju daudzveidīgo dizainu un krāsām, tie joprojām nodrošina galveno pamatfunkciju – mitruma un netīrumu uzsūkšanu, kā arī samazinot grīdas seguma nodilšanu. "Berendsen" – tas ir augstākās klases paklāju serviss ikvienam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)