Banner 980x90

"TransferGo" – naudas pārskaitījumi uz Lietuvu

Ja Tev tuvi draugi vai radi devušies uz Lietuvu studēt, darba meklējumos vai vienkārši ekskursijā, taču, atrodoties Lietuvā, pietrūkst naudas līdzekļu, ar "TransferGo" palīdzību Tu vari veikt vienkāršu un izdevīgu naudas pārskaitījumu uz Lietuvu.

Kā veikt naudas pārskaitījumu uz Lietuvu?
- Vispirms, lai veiktu pārskaitījumu, Tev jāreģistrējas "TransferGo" mājaslapā, aizpildot vienkāršu reģistrācijas formu. Nepieciešams aizpildīt visu vajadzīgo informāciju un veikt naudas summas rezervāciju.
- Pēc tam Tev jāveic naudas līdzekļu pārskaitījums no Tava bankas konta uz "TransferGo" norādīto bankas kontu.
- Kad šīs darbības ir veiktas, nauda saņēmējam tiks pārskaitīta jau nākamajā darba dienā.

Izmantojot "TransferGo" pakalpojumus, Tu ekonomēsi gan laiku, gan naudu, jo tikai "TransferGo" piedāvā tik izdevīgu piedāvājumu. Turklāt, veicot pārskaitījumu starp eirozonas valstīm, netiek iekasēta komisijas maksa par valūtas konvertāciju. 

Kas ir "TransferGo"?
- "TransferGo" ir Tavs palīgs situācijās, kad nepieciešams veikt naudas pārskaitījumus, piemēram, uz Lietuvu.
- Ar "TransferGo" Tu vari ietaupīt savu laiku un ieekonomēt naudu, jo pie "TransferGo"  naudas pārskaitījums uz Lietuvu būs pat 10 reižu izdevīgāks nekā pie citiem, šādu pakalpojumu sniedzējiem.
- "TransferGo" ir arī ļoti saprotoši, jo katram var gadīties kļūda, piemēram, ievadot nepareizus datus vai norādot nepareizu summu. Tiklīdz esi atklājis šo kļūdu, nekavējoties sazinies ar "TransferGo" klientu apkalpošanas centru, lai šo problēmu varētu atrisināt pēc iespējas ātrāk.

Ja nepieciešams veikt naudas pārskaitījumu uz Lietuvu, "TransferGo" mājaslapā pirms naudas pārskaitīšanas Tu vari aplūkot, cik liela naudas summa tiks saņemta Lietuvā. Mājaslapā esošajā rīkā Tu vari ievadīt valsti, no kuras tiks pārskaitīti naudas līdzekļi, un vari ievadīt nepieciešamo summu. Konvertācijas rīks izrēķinās un parādīs, kāda naudas summa tiks pārskaitīta uz Lietuvu. Šajā summā jau būs ierēķināta komisijas maksa, līdz ar to par papildus izmaksām Tev nebūs jāuztraucas.

Kādēļ izvēlēties "TransferGo"?
- Vienkārša, ērta un ātra reģistrācija mājaslapā.
- Tu ērti un vienkārši varēsi veikt naudas pārskaitījumu uz Lietuvu.
- Izmantojot tieši "TransferGo" pakalpojumus, Tu ekonomēsi savu laiku un naudu, jo naudas pārskaitījumi uz Lietuvu būs pat 10 reižu izdevīgāki kā citur.
- Tev nebūs jādodas uz banku, lai veiktu naudas pārskaitījumu uz Lietuvu, jo visu, kas nepieciešams var izdarīt internetā – "TransferGo" mājaslapā.
- Naudas līdzekļi uz Lietuvu tiek pārskaitīti jau nākamajā darba dienā!
Ekonomē laiku un naudu, esi drošs un izvēlies "TransferGo" pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)