Banner 980x90

Trenažieru zāle ar programmām iesācējiem un pieredzējušiem sportotājiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kurš gan nezina, ka regulāra sportošana nostiprina organismu un uzlabo cilvēka ārējo izskatu? Taču, lai uzsāktu nodarbības, nepieciešama ne tikai apņēmība, bet arī profesionālu treneru rekomendācijas un iesācējiem draudzīga sportiska vide. Trenažieru zāle netālu no pilsētas centra ir lieliska sportošanas vieta neatkarīgi no Tava sagatavotības līmeņa. Un tas viss par mērenu cenu ir pieejams Rīgas iedzīvotājiem!

Trenažieru zāle – daudzpusīga ķermeņa attīstība
Sporta klubā "Veselības Fabrika" sev piemērotāko treniņu programmu varēs atrast ikviens. Trenažieru zāle gan ļauj pilnvērtīgi attīstīt visa ķermeņa muskulatūru, gan trenēt atsevišķas muskuļu grupas: muguru un plecus, kājas, vēdera presi. Atšķirībā no citām sportiskām aktivitātēm, kur nodarbības vadītājs nosaka treniņa gaitu, trenažieru zālē varēsi pats izvēlēties, ar kādiem trenažieriem un cik intensīvi strādāt. Ja esi iesācējs, droši izmanto "Veselības Fabrikas" treneru padomus. Pieredzējuši instruktori:
- piedāvās kādu no iepriekš sagatavotajām programmām ķermeņa vispārējai attīstībai vai konkrēto muskuļu trenēšanai;
- sekos Taviem panākumiem un sniegs noderīgus padomus gan par treniņiem, gan par fizisko aktivitāti ikdienā;
- pēc pieprasījuma sagatavos personālas programmas trenažieru vai individuālo treniņu zālē. 

Ja Tev liekas, ka trenažieru zāle nesniedz pietiekamu fizisku slodzi vai darbs ar trenažieriem ir vienmuļš, apmeklē citas "Veselības Fabrikas" nodarbības – aerobiku, spēka treniņus, jogas un baleta klases. Izrunā ar treneri savas vajadzības un kombinē dažādas programmas, lai sasniegtu iespaidīgu rezultātu!

Panākumus stimulējoša atmosfēra
Sporta kluba nosaukums ne velti ir "Veselības Fabrika" – sportošanas telpas atrodas leģendāras VEF rūpnīcas teritorijā. Plašas zāles ar augstiem griestiem un lieliem logiem nodrošina:
- labu gaisa cirkulāciju un svaigu gaisu sportotāju enerģijai un mundrumam;
- nepiespiestu atmosfēru un brīvu telpu apkārt ikvienam sportotājam;
- pietiekamu trenažieru skaitu, lai nevienam nav jāgaida un jāzaudē treniņa minūtes;
- patīkamu skatu uz industriālo apkārtni, kas nenovērš uzmanību no sporta aktivitātēm.

Kluba vizuālais noformējums ir ieturēts mūsdienīgos un spilgtos toņos, tajā pašā laikā atstājot vietu vēsturei, par ko atgādina ķieģeļu sienas ar metāla caurulēm. Pilsētas šarms ar ironisku pieskaņu padara "Veselības Fabriku" par unikālu vietu, kur trenažieru zāle sagādā baudu acīm, ķermenim un dvēselei. 

Lai iepazītos ar abonementa nosacījumiem, ienāc vfabrika.lv vai apmeklē sporta klubu klātienē! Tevi sagaida patīkams iepazīšanas piedāvājums un draudzīga treneru attieksme, tāpēc droši sper soli sporta pasaulē!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)