Banner 980x90

Turpinās iztiesāt krimināllietu par psihotropās vielas neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu Ludzā

Daugavpils, 21.apr, LETA. Šodien Rēzeknes tiesa Ludzā turpinās skatīt krimināllietu, kurā kādai personai uzrādīta apsūdzība par to, ka tā realizācijas nolūkā neatļauti iegādājās un glabāja psihotropās vielas, tās neatļauti realizējot, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Kā aģentūru LETA iepriekš informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina, saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai apsūdzētā persona turpmākas realizācijas nolūkā neatļauti iegādājās 33,4952 gramus tumši brūnas krāsas sapresētas masas, kas satur psihotropās vielas, kuru vēlāk glabāja savās personīgajās mantās.

Pērnā gada 12.janvārī pie kādas mājas Ludzas novadā apsūdzētā persona realizēja citai personai 33,4952 gramus minētās sapresētās masas, norādot, ka par to būs jāsamaksā 140 eiro.

Apsūdzētā persona saukta pie kriminālatbildības pēc Krimināllikuma 253.1 panta 1.daļas. Par šādu pārkāpumu vainīgajām personām paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)